Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Μαρούσι: «Μπαζάρ» με τα κλεμμένα της «Μαφίας των Ρομά» ...κατόπιν ραντεβού (Photos)

Δε θα είναι τελικά την Τετάρτη, ανοιχτή για το κοινό η λεία της «μαφίας των Ρομά», όπως ενημέρωσε με νεότερη ανακοίνωσή της η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.

Ωστόσο, τα κλοπιμαία των εγκληματικών ομάδων που εξαρθρώθηκαν πρόσφατα, θα εκτεθούν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ΒΑ Αττικής, στην οδό Αγίου Όρους 15, στο Μαρούσι, προκειμένου να φωτογραφηθούν και να ληφθούν βίντεο, τα οποία και θα δοθούν στη δημοσιότητα. Σημειώνεται ότι η αυριανή παρουσίαση δεν αφορά στο κοινό, αλλά οι παθόντες μπορούν οποιαδήποτε στιγμή, κατόπιν ραντεβού, να δουν τα κλοπιμαία».

Σημειώνεται πάντως, ότι ακόμα και αυτά τα κλοπιμαία που θα αναγνωριστούν από κάποιους, θα καταγραφούν και θα αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους, εφόσον πιστοποιηθεί η ιδιοκτησία, μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.