Μαρτίνς 2024: Ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια με τον Ολυμπιακό

Μαρτίνς 2024: Ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια με τον Ολυμπιακό

Επεκτάθηκε η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς. Οι πρωταθλητές τα βρήκαν σε όλα με τον Πορτογάλο προπονητή τους και θα επιμηκύνουν το συμβόλαιο τους για άλλα δύο χρόνια, μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Ο 51χρονος κόουτς υπέγραψε σήμερα το τρίτο κατά σειρά συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, τον οποίο κοουτσάρει από το 2018.

Ο Μαρτίνς έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο με τον σύλλογο. Επίσης έχει 196 ματς με 131 νίκες, 34 ισοπαλίες και 31 ήττες, ενώ έχει βιώσει και σημαντικές ευρωπαϊκές βραδιές με την ομάδα όπως με Μίλαν και Άρσεναλ.

Η ανακοίνωση της Πειραϊκής ΠΑΕ ανέφερε τα εξής:

«Ο προπονητής μας Πέδρο Μαρτίνς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, μέχρι το 2024! / @CoachPMartins has renewed his contract with Olympiacos FC until 2024!».

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Μαρτίνς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Είμαστε χαρούμενοι σήμερα γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, ένα μέλος της οικογένειας μας. Πάνω από όλα εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι πολύ καλός άνθρωπος, που μπορείς να τον εμπιστευτείς, να συζητάς για ποδόσφαιρο και να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Γι’ αυτό δεν είχαμε να συζητήσουμε πολλά στο να ανανεώσουμε για τα επόμενα δύο χρόνια. Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Η εκτίμηση στο πρόσωπο το είναι επίσης πολύ μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι κοντά μας.

Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές, καθώς επίσης να έχουμε καλές πορείες στην Ευρώπη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο. Μας περιμένουν δύσκολα ματς. Όρεξη να έχουμε για επιτυχίες».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter