Μαρτίνς: «Ακόμα κι όταν δεν σκοράρουμε τρέχουμε πολύ και κουράζουμε τον αντίπαλο»

Μαρτίνς: «Ακόμα κι όταν δεν σκοράρουμε τρέχουμε πολύ και κουράζουμε τον αντίπαλο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και αναφέρθηκε και στον Σισέ που δεν ήθελε να βγει από το γήπεδο παρά το φόβο τραυματισμού του. 

Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη και την εμφάνιση με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που δεν σκοράραμε παίξαμε πολύ καλά. Νομίζω ότι ακόμα κι όταν δεν σκοράρουμε τρέχουμε πολύ τον αντίπαλο και τον κουράζουμε. Γενικότερα είχαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετική η εικόνα. Πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο μας, κυριαρχήσαμε, στριμώξαμε τον αντίπαλο μας και φτάσαμε στη νίκη. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μας δυσκόλεψε πολύ. Δεν ήταν καλός ο αγωνιστικός χώρος και δεν μπορεί ς να παίξεις γρήγορα σε ένα τέτοιο γήπεδο».

Για Χασάν, Ελ Αραμπί: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι δύσκολο να διαλέξεις, αλλά πρέπει να παίξεις με έναν επιθετικό. Επίσης ο Σουντανί βρίσκει το ρυθμό του, ο Κάιπερς είναι διαθέσιμος και είμαι πολύ ικανοποιημένοι με όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για τον Σισέ: «Αυτό είναι το αγωνιστικό πνεύμα που έχει η ομάδα μας. Είμαστε πολύ δυνατοί σε αυτό το κομμάτι. Έχουν διάθεση όλοι να προσφέρουν. Ο γιατρός δεν ήθελε να παίξει, αλλά ο ίδιος αισθανόταν πολύ καλά τόσο πνευματικά όσο και σωματικά και δείχνει τη διάθεση που υπάρχει στην ομάδα».

Για τον Μπρούμα: «Πραγματικά έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό. Ξέρει καλύτερα να παίζει σε μικρούς χώρους. Ο Λάζαρ και ο Γιώργος ξέρουν να παίζουν καλύτερα σε αποστάσεις. Αυτό είναι το θετικό του Ολυμπιακού ότι έχουμε λύσεις για κάθε περίσταση».

«Το ήξερα»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για το δικό του γκολ και για την προσπάθεια στο Champions League.

«Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς μακριά από την έδρα μας, είχαμε την επιμονή και τη συγκέντρωση και νικήσαμε ένα δυνατό αντίπαλο. Είναι συγκυριακό πιστεύω το ότι δεν σκοράρουμε στο α΄μέρος. Θα έρθει και αυτό, δεν το βάζουμε στο μυαλό μας. Οι ομάδες είναι πιο δυνατές και με καθαρό μυαλό στο α μέρος

Οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές, ο ανταγωνισμός κάνει καλό, οι βοήθειες από τους νέους παίκτες είναι πολύ σημαντικές.

Τόσο εγώ όσο και οι άλλοι πιο παλιοί ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το γήπεδο για την έκβαση του πρωταθλήματος. Και ο κόουτς έκανε την καλύτερη δουλειά πάνω στην προετοιμασία του αγώνα.

Θέλω να δίνω το 100%. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα να φτάνει τους στόχους. Προσπάθησα και ανταμείφθηκα με το γκολ. Ο Κώστας αυτά τα βλέπει πολύ εύκολα, το ξέρω και από τις προπονήσεις, περίμενα ότι θα κάνει την πάσα.

Για το Champions League θα ήμασταν ευχαριστημένοι αρχικά με 3 βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές. Μπορούσαμε κάτι καλύτερο και με την Πόρτο και με την Σίτι. Τώρα μπορούμε να νικήσουμε δύο ομάδες που είναι ισάξιές μας και αυτό θα προσπαθήσουμε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter