Μαρτίνς: Αυτή τη νίκη την αφιερώνω στον Σεμέδο»

Μαρτίνς: Αυτή τη νίκη την αφιερώνω στον Σεμέδο»

Στον Ρούμπεν Σεμέδο που έχασε έναν δικό του άνθρωπο αφιέρωσε ο Πέδρο Μαρτίνς τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

“Πρώτα απ’ όλα αφιερώνω τη νίκη στον Σεμέδο που έχασε την Παρασκευή το πρωί τη νονά του, τη γυναίκα που τον μεγάλωσε. Είναι ένα δείγμα της νοοτροπίας που υπάρχει στην ομάδα, ότι κι αν μας συμβαίνει κανείς δεν εγκαταλείπει το καράβι» είπε ο Μαρτίνς και πρόσθεσε:

«Συνεχίσαμε από εκεί που είχαμε μείνει πριν από τη διακοπή για τον κορονοϊό. Να θυμίσουμε πως αυτή η ομάδα παίζει εδώ και ένα χρόνο ποδόσφαιρο με συνεχόμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας πέρυσι τον Ιούνιο δηλαδή έχουμε συμπληρώσει ένα χρόνο και το κάνουμε με εξαιρετικό τρόπο από την πρώτη στιγμή. Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο εξαιρετικό τρόπο, να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο και να δείξουμε σε όλους ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να προσφέρει, μπορεί να κερδίζει παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ακόμα συνέχεια, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα έχουμε τη διοργάνωση του Κυπέλλου και φυσικά την Ευρώπη που θέλουμε και εκεί να προχωρήσουμε».

Από την πλευρά του ο Γάλλος Ματιέ Βαλμπουενά δήλωσε: «Το πιο σημαντικό πράγμα που είχαμε σήμερα εκτός από την ποιότητα ήταν το ομαδικό πνεύμα. Παίξαμε ο καθένας για τον συμπαίκτη του και είχαμε πάρα πολύ καλή ψυχολογία. Αυτό το πνεύμα πρέπει να διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε ακόμα εννιά αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, μπήκαμε πολύ δυνατά όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαμε δυνατή ψυχολογία και πνεύμα νικητή»

Ο Αμπελ Φερέιρα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αμπελ Φερέιρα δήλωσε: Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, είναι ένα αποτέλεσμα που μας πόνεσε πολύ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Όσον αφορά το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλό μας, ωστόσο μετά το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού, η ομάδα μου έχασε την ψυχραιμία και την ηρεμία που είχε. Ο αντίπαλος από εκείνο το σημείο και μετά ήταν καλύτερος από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βγάλουμε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μου πάλεψαν και δεν έχω να πω κάτι για αυτούς. Υπεύθυνος για την ήττα είμαι εγώ».

Για το τι δεν λειτούργησε σωστά: «Εάν δούμε τα γκολ που έχουμε δεχθεί από τις έξι πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από αυτό. Σε τέτοια παιχνίδια που ξέρεις ότι θα είναι ισορροπημένα ξέρουμε ότι είναι οι λεπτομέρειες αυτές που θα κρίνουν το αποτέλεσμα, αυτό συνέβη και στο σημερινό ματς. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα, κάναμε ότι ήταν δυνατόν να φρεσκάρουμε την ομάδα, θεωρώ ότι όσον αφορά τα πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε τα κάναμε. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος στην άμυνά του, προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνά του αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θα πρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Εμείς από την δική μας πλευρά ρισκάραμε. Ο αντίπαλος προπονητής έβαλε και δεύτερο αριστερό μπακ για να διασφαλίσει την άμυνα του από εκείνη την πλευρά».

Για το αν υπάρχει ακόμα ελπίδα για το πρωτάθλημα: «Ρεαλιστικά και επειδή δεν έχω μάθει να κρύβομαι, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι η νίκη στο σημερινό παιχνίδι ήταν κεφαλαιώδους σημασίας για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter