Μαρτίνς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας και χάσαμε από ένα λάθος»

Μαρτίνς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις μας και χάσαμε από ένα λάθος»

Ο Πέδρο Μαρτίνς απέδωσε την πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα στις χαμένες ευκαιρίες και τα λάθη της ομάδας του. «Ήταν ένα έντονο παιχνίδι, ξέραμε πως θα είναι αρκετά ισορροπημένο και με πολλές μονομαχίες. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Σήμερα πραγματικά ήταν έντονο παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες. Πάντα έτσι είναι οι αγώνες με τον Άρη. Ξέραμε σίγουρα πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με αυτοπεποίθηση καθώς προέρχονταν από δύο θετικά αποτελέσματα και από την επιστροφή των έξι βαθμών».

Όσο για τον στόχο του αήττητου που χάθηκε, ο Μαρτίνς είπε: «Θα συνεχίσουμε προσπαθώντας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν τελείωσε τίποτα, να συνεχίσουμε με σοβαρότητα για να κερδίσουμε τους βαθμούς που πρέπει».

Ο προπονητής του Αρη Χερμάν Μπούργος ήταν ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του: «Πολλά μπράβο σε όλους. Είμαι ευτυχισμένος, χαρούμενος για τη νίκη, την απόδοση και την παρουσία του κόσμου. Χρειαζόταν υπομονή και ηρεμία μετά το 0-1. Τα είχαμε όλα, θέλαμε ένα γκολ για να βρούμε ψυχολογία, το πετύχαμε και μετά έγιναν όσα έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter