Μαρτίνς: «Είμαι ευχαριστημένος με τα πρώτα 60 λεπτά»

Μαρτίνς: «Είμαι ευχαριστημένος με τα πρώτα 60 λεπτά»

«Είμαι ευχαριστημένος με το πρώτο ημίχρονο και ειδικά με τα πρώτα 60 λεπτά. Είδα πράγματα που θέλω να βλέπω. Ήταν συνεπής σε αυτά που θέλουμε» δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τη φιλική νίκη της ομάδας του με 5-0 επί της πολωνικής Γιαγκελόνια σήμερα (5/7) στην Βαρσοβία αλλά στη συνέχεια είπε και το παράπονο που έχει από τους παίκτες του:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν μου άρεσαν τα τελευταία 30 λεπτά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είχαν εκπληκτική χρονιά πέρσι και δεν μου άρεσε η εικόνα τους στο τέλος. Δεν είμαι χαρούμενος για τα τελευταία 30 λεπτά. Ππρέπει να είμαστε έτοιμοι ό,τι και να γίνει στα προκριματικά. Όπως δεν έδωσα σημασία στα προηγούμενα αποτελέσματα, δεν θα δώσω ούτε σήμερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Επαναλαμβάνω όμως ότι κάποιοι παίκτες που πέρσι έκαναν πολύ καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, σε αυτό το ματς δεν τα έδωσαν όλα. Θέλω να είναι προσεκτικοί. Κάποιοι παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ πέρσι ή ήρθαν φέτος, έδειξαν κάποια πράγματα».

Για την επικείμενη μεταγραφή του Μαροκινού σέντερ φορ, Γιουσούφ Ελ Αραμπί ο Μαρτίνς δήλωσε: «Δεν θα μιλήσω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα, αλλά για τον Γκερέρο που πέτυχε τρία γκολ, για τον Σολδάνο που είναι επαγγελματίας, όπως και ο Κάιπερς και ο Ντουρμισάι που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μείνει στην ομάδα μας».

Κούτρης: «Καλό είναι ότι έχουμε τον ίδιο κόουτς»

Με τη σειρά του ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε μετά το ματς στο «Novasports»: «Αρχικά να ξεκινήσουμε από το ότι προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό από τις προπονήσεις και τα φιλικά. Να βρούμε το στυλ παιχνιδιού. Είναι δύσκολο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας να βρεις τα πατήματά σου. Το καλό είναι ότι έχουμε μείνει οι ίδιοι, έχουμε τον ίδιο προπονητή και ξέρουμε τι θα κάνουμε. Βήμα – βήμα θα βελτιωνόμαστε. Καταφέραμε και βγάλαμε αυτά που θέλαμε. Αποδώσαμε πάρα πολύ καλά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ».

Και πρόσθεσε: «Γίνεται ένα ροτέισον στα φιλικά, είμαστε πολλά παιδιά και ο κόουτς ξέρει πώς μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Είμαστε όλοι έτοιμοι. Όσο για μένα, Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά πέρσι. Δεν είχα κάποιον τραυματισμό, πράγμα που ήταν σημαντικό για εμένα γιατί προερχόμουν από έναν σοβαρό τραυματισμό πρόπερσι που με κράτησε έξω 4-5 μήνες. Έχω πάρει πολλές εμπειρίες, έχω γίνει πιο συνεπής στο παιχνίδι μου και έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνεις και θεωρώ ότι είμαστε για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Η ομάδα είναι ίδια, γνωρίζει ο ένας τον άλλο και θεωρώ ότι μπορούμε να βγάλουμε περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι βγάλαμε πέρσι».

Για τα φιλικά είπε: «Έχουμε ακόμα δύο φιλικά με δύο πολύ καλές ομάδες με την Ντιναμό και το Αμβούργο. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε καλά και υγιείς. Θεωρώ ότι σε αυτά τα δύο φιλικά εκτός Ελλάδας, θέλουμε να βγάλουμε αυτά τα τακτικά κομμάτια και το στυλ που θέλει ο κόουτς για να προσαρμόσουμε το ματς με την Βικτόρια. Το σημαντικό είναι να πάρουμε ρυθμό, ώστε να είμαστε έτοιμοι με την Πλζεν».

Τέλος σχολίασε και το χατ τρικ του Γκερέρο: «Είναι πολύ ικανός σκόρερ, αν του βγει η μέρα ή οι κινήσεις όπως σήμερα, είναι ένας κυνηγός που δεν αφήνει καμία φάση, που κυνηγάει το χώρο και το εκμεταλλεύεται. Αυτό είναι το ψωμί του, η δουλειά του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter