Mαρτίνς: «Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας»

Mαρτίνς: «Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας»

Στον κόσμο του Ολυμπιακού που απουσίαζε, στη σημασία της μεγάλης νίκης επί της Μαρσέιγ και στο ρίσκο που πήρε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νικηφόρο πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League.

«Τέτοιες νίκες και τέτοιες μεγάλες βραδιές έπρεπε να τις ζούμε με τον κόσμο μας. Είναι δύσκολο να μην τους έχουμε μαζί μας. Για τη νίκη είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Τα καταφέραμε και δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό. Όμως δεν έχουμε καταφέρει ακόμη κάτι, χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη και ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος. Πλέον κανείς δεν αμφισβητεί πως ο Ολυμπιακός πάει να προκριθεί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Νομίζω πως κερδίσαμε δίκαια. Ίσως πολλοί απορήσουν με τη χρησιμοποίηση του Φορτούνη και του Χασάν. Πήρα μεγάλο ρίσκο, γιατί το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε. Ευτυχώς το ρίσκο αυτό μας βγήκε σε καλό», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν η νίκη αυτή αλλάζει κάτι για τον Ολυμπιακό για το υπόλοιπο του ομίλου, απάντησε: «Όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Ντραγκάο και θα παίξουμε όπως σε όλα τα ματς. Ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού του ανάλογα με τον αντίπαλο».

Για την απουσία του Καμαρά και πότε θα δούμε τα νέα αποκτήματα, όπως τον Πέπε, είπε: «Ο Πέπε είναι χωρίς παιχνίδια από τον Μάιο και είναι δύσκολο να ανταποκριθεί άμεσα σε τέτοια παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις. Θέλει χρόνο, δεν είναι έτοιμος όσον αφορά στον ρυθμό. Θα δούμε ποιοι θα παίξουν με Πόρτο».

Η αφιέρωση του Χασάν

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού Αχμέντ Χασάν πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο το «χρυσό» γκολ που πέτυχε για τον Ολυμπιακό στο ματς με τη Μαρσέιγ και αποκάλυψε ότι πριν από 5 χρόνια σαν σήμερα, είχε πεθάνει ο αγαπημένος του πατέρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος μετά βίας κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του για τον πατέρα του, μετά το τέλος του αγώνα με τη Μαρσέιγ: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά για εμένα, είναι η πρώτη μου εμφάνιση στον θεσμό του Champions League.Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή, είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου. Κατά σύμπτωση είχα σκοράρει ξανά και τότε κατά της Μαρσέιγ, όταν έπαιζα στη Μπράγκα. Αυτό το γκολ φυσικά του ανήκει, το αφιερώνω στον πατέρα μου».

Ο Βαλμπουενά

Ο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης Ματιέ Βαλμπουενά δήλωσε: «Έχω τεράστιο σεβασμό για τη Μαρσέιγ, ήμουν οκτώ χρόνια εκεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και ό,τι καταφέραμε, αλλά δεν μπορώ να μη δείξω σεβασμό σε αυτή την αγαπημένη μου ομάδα. Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά για μένα, γεμάτη συναισθήματα», τόνισε ο Γάλλος μέσος.

Τόνισε ακόμη: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και ήταν απαραίτητο να αρχίσουμε με νίκη. Είναι ιδιαίτερα τα παιχνίδια αυτά για μας και είμαι χαρούμενος γιατί ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει με περισσότερη ωριμότητα και εξυπνάδα αυτά τα παιχνίδια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να απολαύσουμε τη νίκη, αλλά και να ξεκουραστούμε γιατί υπάρχει συνέχεια»

Από την πλευρά του ο Γιαν Εμβιλά, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με μία νίκη. Το αξίζαμε γιατί την κυνηγήσαμε από την αρχή. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου συμμετοχή που συνδυάστηκε με μία νίκη. Τώρα θα ξεκουραστούμε και μετά θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Πόρτο».

Για τη δική του παρουσία, ο Εμβιλά είπε: «Είμαι καλά. Έχω προσαρμοστεί. Οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ και να συγκεντρωθώ ώστε να παίζω ποδόσφαιρο».

Ο Γιάννης Μασούρας του οποίου ακυρώθηκε γκολ από το VAR δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Μας δίνει αισιοδοξία. Είναι και το χρονικό σημείο του γκολ που μας κάνει πιο παθιασμένους. Όταν σου ακυρώνεται ένα γκολ δεν είσαι χαρούμενος και είναι σαν ψυχρολουσία. Όμως κερδίσαμε και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter