Μαρτίνς: «Είχα πολλούς λόγους για να μείνω στον Ολυμπιακό»

Μαρτίνς: «Είχα πολλούς λόγους για να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στη μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Πορτογαλίας την A’ Bola και στην οποία ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησε τους λόγους που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό…

«Ηταν πολλοί οι λόγοι που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό είπε ο Μαρτίνς και πρόσθεσε: «Ολα ξεκίνησαν από το 2018. Και η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός ήθελε ολοκληρωτικές αλλαγές. Τις κάναμε όπως ακριβώς είχε ζητήσει τότε ο πρόεδρος. Ομως το ταξίδι μας δεν έχει ολοκληρωθεί. Εχουμε ένα γκρουπ καλών ποδοσφαιριστών με μεγάλη ποιότητα. Με σέβονται. Είναι όλα τέλεια οπότε δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από το ανανεώσω».

-Ήρθατε εύκολα σε συμφωνία;

«Ναι. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Σε πέντε με δέκα λεπτά. Ολα είχαν γίνει από τον Απρίλιο απλά απέμεναν μερικές λεπτομέρειες του συμβολαίου».

-Κάνετε προπονήσεις με μάσκες;

«Χωρίς μάσκες. Δεν μπορώ να προπονήσω με μάσκα, αλλά τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Αλλά όταν αρχίσουμε τους αγώνες θα υπάρχουν επαφές όπως καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Προφανώς σε κλειστούς χώρους θα πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκες, αλλά στον αγωνιστικό χώρο δεν γίνεται. Θα πρέπει να υπάρχει επαφή»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter