Μαρτίνς: «Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, κερδίσαμε δίκαια»

Μαρτίνς: «Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, κερδίσαμε δίκαια»

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Πέδρο Μαρτίνς με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να σημειώσει και περισσότερα γκολ.

«Ήταν μία σημαντική νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι. Ενα καλό πρώτο ημίχρονο με εξαιρετική απόδοση. Θα μπορούσαν να μπουν περισσότερα γκολ, είχαμε 2-3 καλές ευκαιρίες να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και ήταν απολύτως φυσιολογικό. Δεν μας απείλησε όμως ιδιαίτερα, εκτός από τη φάση του γκολ και τη στατική φάση στο δοκάρι. Γενικώς κρατάμε το πρώτο ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι σημαντική νίκη για εμάς».

Για τους Μασούρα και Αγκιμπού: «Ο Γιώργος πέρασε και έναν τραυματισμό που του έκοψε την εξαιρετική κατάσταση που βρισκόταν. Λόγω του τραυματισμού του έμεινε πίσω και τώρα βρίσκει τον πραγματικό του εαυτό. Ο Αγκιμπού πάντοτε συνεισφέρει με την ποιότητά του και το έδειξε και σήμερα».

Για το αν ήταν πρόκληση για τον ίδιο να κερδίσει τον Λουτσέσκου: «Σημασία έχει ποιος παίζει στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι ο Πέδρο ή ο Λουτσέσου. Σημασία έχει ότι παίζαμε με τον ΠΑΟΚ, θέλαμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε».

«Ανερχόμενο αστέρι»

Από την πλευρά του ο Αγκιμπού Καμαρά, κορυφαίος του ντέρμπι, δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται δήλωσε: «Ναι, αισθάνομαι ανερχόμενο αστέρι. Νομίζω ότι έτσι έπρεπε να γίνουν τα πράγματα σήμερα. Στην Φρανκφούρτη δεν κερδίσαμε και κάναμε κακή εμφάνιση. Επρεπε να δώσουμε μία απάντηση, να συγκεντρωθούμε με τον ΠΑΟΚ και να νικήσουμε το παιχνίδι. Αυτό έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε».

Για την εκτελεστική του δεινότητα: «Σκέφτομαι μόλις πλησιάζω στην περιοχή, αμέσως να παίρνω την απόφαση. Τι θα κάνω δηλαδή για να πλησιάσω στο τέρμα. Ο προπονητής μάς έχει δώσει την οδηγία να πιέζουμε, ευτυχώς αυτό κάνω και βγαίνουν καλά τα πράγματα. Στο προηγούμενο ματς όμως μάς έλειψε αυτό το στοιχείο. Σήμερα τα πράγματα μάς πήγαν καλύτερα, μας βοήθησε αυτός ο τρόπος παιχνιδιού και μας βγήκε σε καλό».

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Η παρουσία του μας βοήθησε πολύ, μας έδωσε ένταση και να έχουμε υψηλό επίπεδο. Στο δεύτερο μέρος όταν βγήκε αναγκαστικά, νομίζω ότι μας έλειψε από το παιχνίδι μας.

Για το αν θα ψήφιζε τον εαυτό του ως MVP: «Θα ψήφιζα τον εαυτό μου γιατί ήταν σημαντικό το γκολ μου και η ασίστ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter