Μαρτίνς: «Εχουμε αυτοπεποίθηση» – Θετικοί στον κορονοϊό Μπα και Σουντανί

Μαρτίνς: «Εχουμε αυτοπεποίθηση» – Θετικοί στον κορονοϊό Μπα και Σουντανί

O προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε πως οι παίκτες του είναι προετοιμασμένοι για το δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Πόρτο, ενώ ανέφερε πως δεν είπε ποτέ ότι η ομάδα του θα προκριθεί… 100% στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνς:

«Έχω μάθει πως έχει μεταφερθεί διαφορετικά κάτι που είπα στον Τύπο της Πορτογαλίας. Δεν είπα ποτέ πως θα προκριθούμε εμείς. Είπα ότι υπάρχουν τρεις πολύ δυνατές ομάδες στον όμιλο για μία θέση. Το παιχνίδι απέναντι στην Πόρτο θα είναι δυνατό όπως και με την Μαρσέιγ. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί και ξέρουμε πως θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και το παιχνίδι θα είναι δύσκολο».

-Τι περιμένει να δει από την Πόρτο: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και ισορροπημένο. Στη διάρκεια του θα υπάρχουν στιγμές που η Πόρτο θα είναι ανώτερη και σε κάποιες άλλες στιγμές θα είμαστε εμείς καλύτεροι. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Θα πρέπει εμείς να πάρουμε τις αποφάσεις για το πως θα το αντιμετωπίσουμε».

-Για το ότι θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο: «Δεν νιώθουμε πίεση. Είναι πολύ καλό το γεγονός πως θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο».

Για την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είχαμε ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τρίτη, ο ΠΑΟΚ είχε την Πέμπτη και έτσι δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε πως οι Μπα και Σουντανί, δεν ταξίδεψαν στην Πορτογαλία καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, από την πλευρά του είπε: «Όταν έγινε η κλήρωση με την Πόρτο ήμουν πολύ ευτυχισμένος που θα γύριζα στη χώρα μου. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει ότι κάνει έως τώρα και να παλέψει. Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter