Μαρτίνς: «Έχουμε κάνει καλή δουλειά»

Μαρτίνς: «Έχουμε κάνει καλή δουλειά»

Ο κύκλος των φιλικών έκλεισε για τον Ολυμπιακό με τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος με τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του.

Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν την τελική του πρόβα ενόψει της πρώτης μάχης με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία την ερχόμενη Τρίτη κι έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας.

“Έχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα πριν τα επίσημα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε. Είμαι ικανοποιημένος από την οργάνωση μας σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε ένα νέο σύνολο, αλλά έχουμε κάνει καλή δουλειά” δήλωσε μετά το 3-0 επί της Νότιγχαμ ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά κατσούφιασε όταν σκέφτηκε την απώλεια του Κώστα Φορτούνη: «Πρόκειται για μία μεγάλη απώλεια. Όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και γενικότερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει την στήριξη από τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Θα είναι έτοιμος και θα επιστρέψει δυνατός. Αυτό που χρειάζεται είναι υπομονή και να ξέρει ότι μας λείπει…».

Ο Πορτογάλος πρόσθεσε ακόμη ότι είναι «σημαντικό ότι η ομάδα έχει μία συνέχεια και έχει μία κανονικότητα καλής απόδοσης και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μία εβδομάδα να βελτιώσουμε πράγματα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι στις 16 Ιουλίου ότι βρέθηκε τόσος πολύς κόσμος στο γήπεδο για να δει την ομάδα. Ο κόσμος έρχεται γιατί πιστεύει στην ομάδα και θέλει να δει θέαμα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Αναφερόμενος ο Μαρτίνς στους νέους παίκτες τόνισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από Αβραάμ και Σεμέδο και γενικά απ’ όλους τους παίκτες και από τους καινούριους όπως και από τον Μπα που είναι ένα παιδί νέο και έχει προσαρμοστεί. Ξέραμε ότι ο Βαλμπουενά είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα μας και είμαστε ικανοποιημένοι από το πως ανταποκρίθηκε σε αυτόν τον ρόλο. Υποχρέωση μου είναι να βρω κι άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν το κενό του Φορτούνη. Έχουμε δοκιμάσει στις προπονήσεις και τον Μπρούνο και τον Μασούρα. Θα υπάρξουν στιγμές που θέλουμε να παίξουμε 4-4-2 με δύο επιθετικούς και είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε κι άλλους ποδοσφαιριστές. Εκτός από τη νίκη που είναι σημαντική το κυριότερο που μας αρέσει είναι ότι η ομάδα παρουσιάζει άριστη οργάνωση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter