Μαρτίνς: «Εχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να κάνουμε αλλαγές»

Μαρτίνς: «Εχουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες και μπορούμε να κάνουμε αλλαγές»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μια ημέρα μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη (6/1, 19:30), για την 15η αγωνιστική της Super League και τόνισε πως η ομάδα του διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

«Θέλαμε τη νίκη και αυτό ακριβώς κάναμε χτες, κερδίσαμε το ματς. Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις είτε αυτό γίνεται σε ντέρμπι είτε όχι. Η αυτοπεποίθηση μας αυξάνεται με κάθε νίκη, όχι μόνο με αυτές σε ντέρμπι. Το χτεσινό ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα, μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους αντιπάλους της».

Για το μεθαυριανό παιχνίδι στην Τρίπολη, είπε: «Αντιμετώπισα πριν μερικά χρόνια τον Αστέρα στο Εuropa league ως προπονητής της Μαρίτιμο και από τότε έχω την ίδια εντύπωση. Είναι μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική, πάρα πολύ καλά οργανωμένη, και μία ομάδα η οποία προκαλεί δυσκολίες σε όλους τους αντιπάλους της. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, είδαμε στο τελευταίο τους παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πως δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουν έχει γρήγορους επιθετικούς, που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μαζί με τον ΟΦΗ και τον Άρη είναι από τις πολύ ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος».

Για το αν θα προχωρήσει σε ροτέισον: «Έχουμε πολλούς και ποιοτικούς παίκτες κι έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε αλλαγές. Θα δούμε λοιπόν παίκτες διαφορετικούς στο παιχνίδι αυτό όχι επειδή χθες είδαμε κάτι το οποίο πρέπει να αλλάξουμε αλλά γιατί έχουμε παίκτες, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι και έτοιμοι να προσφέρουν».

Αν προβληματίζεται από τις καιρικές συνθήκες: «Έχουμε ξαναπεί ότι οι αγωνιστικοί χώροι είναι κακοί στα περισσότερα γήπεδα της χώρας. Ξέρουμε πώς θα πρέπει να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο και ανάλογα θα προσαρμόσουμε και το παιχνίδι μας. Γνωρίζουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρούμε σε άλλα γήπεδα τις συνθήκες τις οποίες έχουμε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Σίγουρα δεν θα χρησιμοποιήσουμε τη βροχή σαν δικαιολογία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter