Μαρτίνς για τον αποκλεισμό Φορτούνη: «Κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό»

Μαρτίνς για τον αποκλεισμό Φορτούνη: «Κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό»

…Και ξαφνικά φαίνεται πως προέκυψε θέμα Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό εξ αιτίας του αποκλεισμού του από την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το αυριανό ματς με την Αρσεναλ στο Λονδίνο (27/2, 22.00)

Ο παίκτης δεν αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα, ενώ στο πρώτο παιχνίδι με την Αρσεναλ μπήκε αλλαγή στο β’ ημίχρονο. Όμως στην προπόνηση της Τρίτης παραπονέθηκε για κάποιες ήπιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Ενοχλήσεις δεν ήταν τέτοιες που μπορούσαν να τον κρατήσουν εκτός αποστολής. Όμως, όπως ξεκαθάρισε ο Μαρτίνς ήταν καθαρά δική του απόφαση. Αλλωστε ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις για την ενδεκάδα και τις αποστολές, καθώς γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του. Ετσι έκρινε πως δεν είχε νόημα να πάρει τον Φορτούνη στην Αγγλία, από τη στιγμή που χρειαζόταν παίκτες για το «Εμιρεϊτς» που θα είναι έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά στο… 110%.

Ο Φορτούνης θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μαρτίνς για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιοδου της Super Leagueα καθώς και για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ερχόμενη Τετάρτη…

Το ξεκαθάρισε

«Κανείς δεν είναι πιο πάνω από τον Ολυμπιακό. Αύριο ο Ολυμπιακός παίζει ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει καταφέρει πάρα πολλά μέσα στη χρονιά και αυτό έχει σκοπό να επαναλάβει και αύριο. Θέλουμε να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αυτό.

Οι φίλαθλοι μας αξίζουν το καλύτερο, αύριο θα βρίσκονται πάρα πολλοί εδώ να τη στηρίξουν και έχουμε σκοπό όλοι στην ομάδα να κάνουμε τα πάντα, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα για να τη φέρουμε ως εδώ και θέλουμε να συνεχίσουμε”, δήλωσε πριν λίγο στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το θέμα Φορτούνη και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν τρεις απουσίες οι δύο από ανάγκη (σ.σ. ο τιμωρημένος Σεμέδο και ο τραυματίας Σουντανί) και η μία ήταν δική μου απόφαση».

Κατά τα άλλα στη συνέντευξη τόνισε ακόμα:

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και όλοι πιστεύουμε ότι η ομάδα θα δείξει τον ίδιο ενθουσιασμό και θέληση που έδειξε σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα πρέπει να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε δεν αρκεί η καλή απόδοση. Η ομάδα έχει ξεκινήσει την πορεία της από τον Ιούλιο και θέλουμε να προχωρήσουμε και θα το δείξουμε. Αυτή η ομάδα έχει εκπλήξει και έχει δείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Έχουμε μέσα μας την πίστη και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα για να μας εκπλήξουν ευχάριστα».

Τόνισε ακόμα: «Παίζουμε απέναντι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδας της Ευρώπης. Η νίκη στην Τούμπα μας αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κερδίσει ένα σημαντικό παιχνίδι πριν από ένα τόσο μεγάλο. Μας βοηθάει πολύ την αυτοπεποίθηση και να βρούμε την ισορροπία μας».

Για την Αρσεναλ είπε: «Η Άρσεναλ έχει βελτιωθεί πολύ στην επίθεση. Είναι μία δυνατή ομάδα στην επίθεση που μπορεί να βλάψει τον αντίπαλο. Εμείς από την άλλη δείξαμε ότι για μεγάλα μέρη του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Και εμείς έχουμε τα δικά μας πλεονεκτήματα που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε»

Ομάρ: Ελπίζουμε ακόμα…

Πλάι στον Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ήταν από πλευράς παικτών ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ο οποίος τόνισε: «Εχουμε νικήσει ξανά την Αρσεναλ στην έδρα της μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι και ελπίζουμε να το επαναλάβουμε. Φυσικά πρέπει να παίξουμε με ποιότητα και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε πνεύμα νικητή και να επαναλάβουμε ένα καλό παιχνίδι για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι πολύ σημαντικό να παίζει απέναντι σε τόσο καλούς παίκτες. Το κίνητρο παραμένει υψηλό και σημασία έχει να αποδώσουμε καλά απέναντι σε τόσο καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι αλήθεια ότι σκεφτόμαστε θετικά και το πιστεύουμε. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter