Μαρτίνς: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας»

Μαρτίνς: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα, έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βρεθεί 12 φορές αντίπαλος της ΑΕΚ, την έχει νικήσει εννέα φορές, ενώ τρία παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα. Για την σημερινή νίκη (3-2) στο ΟΑΚΑ ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε: «Πραγματικά ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Πολύ καλός ο ρυθμός ανάμεσα σε καλές ομάδες που κυνήγησαν το γκολ. Μια ωραία ατμόσφαιρα, ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ δράση και καλό ρυθμό. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε την ισοφάριση ήταν πολύ ωραίο το παιχνίδι. Ένας ματς που όποιος το παρακολούθησε του άρεσε και έμεινε ικανοποιημένος».

Στην ερώτηση τι κρατάει από το παιχνίδι, είπε: «Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι στο οποίο δείξαμε χαρακτήρα. Έχουμε έμπειρους παίκτες, είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε τέτοια ντέρμπι. Φάνηκε η εμπειρία πολλών παικτών απόψε. Θέλω να σταθώ όμως στο ωραίο παιχνίδι».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο +6 από την ΑΕΚ και στο +7 από τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής του σχολίασε τη διαφορά λέγοντας ότι «υπάρχουν αρκετοί αγώνες μπροστά μας, αρκετό πρωτάθλημα να παιχτεί. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για ο,τιδήποτε. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη θέση που βρισκόμαστε, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας».

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέτυχε δύο γκολ στο ντέρμπι και στις δηλώσεις του χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (2-3). «Ήταν ένα πολύ δύσκολο κι έντονο παιχνίδι. Αυτή η νίκη ήταν ένα μεγάλο βήμα για μας, γιατί αυξήσαμε τη διαφορά στην μάχη του τίτλου. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, που την αξίζαμε, γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε ο Μαροκινός φορ, ενώ ο Αγκιμπού Καμαρά από την πλευρά του είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα νίκησε και τη βοήθησα. Είχαμε αρκετή πίεση και αγωνία, αλλά ήθελα να μείνω ήρεμος. Ξέρουμε τη σημασία ενός ντέρμπι και στόχος μας είναι πάντα η νίκη. Το γκολ που πέτυχα το έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, η μπάλα μου ήρθε και σκόραρα».

Ο προπονητής της ΑΕΚ Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε:

«Το ντέρμπι ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για εμάς, με ένα γκολ στην πρώτη φάση. Είχαμε καλή αντίδραση μετά. Αδικείς την προσπάθειά σου όταν δίνεις γκολ όπως το 1-2 και το 1-3. Με στενοχωρεί που δεν μπορέσαμε να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο που ήρθε. Χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter