Μαρτίνς: Μεγάλη πρόκληση τα ματς με Αρσεναλ

Μαρτίνς: Μεγάλη πρόκληση τα ματς με Αρσεναλ

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε ως μεγάλη πρόκληση τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ για τους «32» του Europa League.

«Θα είναι δύο δυνατά παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και θα είναι ωραίες βραδιές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η ομάδα που έπαιξε πέρυσι στον τελικό της διοργάνωσης, πολύ δυνατή και διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Φέτος δεν έχει αρχίσει καλά στο πρωτάθλημά της, είναι επικίνδυνη, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει στα ίσα απέναντί της, θα έχει κάτι να «πει» σε αυτά τα παιχνίδια», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στη χρονική περίοδο κατά την οποία θα αντιμετωπίσει η ομάδα του την Άρσεναλ: «Παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια με τη ίδια φιλοσοφία. Θα δούμε εκείνη την περίοδο ποια θα είναι η ιδανική ενδεκάδα για να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε κόντρα στην Άρσεναλ».

Για τις πιθανότητες που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» να προκριθούν, ο Μαρτίνς, είπε: «Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ποσοστά. Θεωρητικά η Άρσεναλ είναι το φαβορί, αλλά κι εμείς έχουμε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία. Θα έχουμε βελτιωθεί ως τον Φεβρουάριο και οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να στηρίζονται πάνω μας. Πιστεύουμε στις ικανότητες μας. Δύο δύσκολες βραδιές για τον Ολυμπιακό και δύο δύσκολες βραδιές για την Άρσεναλ».

Για τα ματς με τους Πειραιώτες μίλησε ο γενικός γραμματέας της Άρσεναλ Ντέιβιντ Μάιλ υποστηρίζοντας ότι «το κόκκινο και το άσπρο θα νικήσει. Εχουμε συναντηθεί πολλές φορές με τον Ολυμπιακό και ανυπομονούμε γι’ αυτά τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά ελπίζουμε να είμαστε νικητές αυτή τη φορά».

Ερωτηθείς για την παρουσία των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Ντίνου Μαυροπάνου στους «κανονιέρηδες», απάντησε λέγοντας ότι «και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες και είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε στις τάξεις μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter