Μαρτίνς: «Μπορούμε να νικήσουμε την Αρσεναλ στο Λονδίνο»

Μαρτίνς: «Μπορούμε να νικήσουμε την Αρσεναλ στο Λονδίνο»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα goal.com παραχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την Αρσεναλ στο Λονδίνο (27/2, 22:00, Cosmote Sports) για τη φάση των «32» και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η ομάδα του θα τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στο «Emirates».

«Όλοι είδαν στην Αγγλία πως οι αγώνες με την Τότεναμ ήταν ισορροπημένοι. Ήταν δύσκολα για εμάς, αλλά και για την Τότεναμ το ίδιο. Έχουμε ποιότητα και ποτέ δεν θα αλλάξουμε την ταυτότητά μας, ποτέ. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός και θα το δείτε ξανά στο Λονδίνο. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, γιατί υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε την Άρσεναλ», δήλωσε ο Μαρτίνς και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι κάναμε καλό ματς. Ο αγώνας ήταν σχεδόν ισορροπημένος σε όλη τη διάρκεια. Νομίζω πως το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες. Όταν κάτι πάει στραβά αμυντικά, ομάδες όπως όπως η Άρσεναλ το εκμεταλλεύονται διότι έχουν το ένστικτο του εκτελεστή. Αυτό ήταν ωστόσο το πρώτο ημίχρονο. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά να παλέψουμε. Πιστεύω στην ομάδα μου, μπορούμε».

Ερωτηθείς για το αήττητο του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε: «Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Δεν μου λέει κάτι το αήττητο. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε χάσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ήταν σημαντική η νίκη με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα η αφοσίωσή μας είναι στην Άρσεναλ».

Στη συνέχεια ζητήθηκε από τον Μαρτίνς, να συγκρίνει τις δύο ομάδες που έχει αντιμετωπίσει τη φετινή σεζόν, την Τότεναμ και την Άρσεναλ τη φετινή χρονιά: «Αυτό που είδα ήταν μια ομάδα σαν την Τότεναμ, με εμπειρία, με σπουδαίους παίκτες και μία ομάδα σαν την Άρσεναλ με νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν ήταν της ίδιας ωριμότητας. Η Άρσεναλ χτίζει μία νέα ομάδα και η Τότεναμ είναι η ίδια ομάδα που ήταν πριν τρία ή τέσσερα χρόνια. Είναι τεράστια η διαφορά. Δεν είναι η ποιότητα, είναι η ωριμότητα και η πείρα».

Τέλος, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» σχολίασε την πορεία των «κανονιέρηδων» φέτος: «Η διακοπή δύο έβδομάδων του έκανε καλό (σ.σ. του Μικέλ Αρτέτα). Πιο πριν δεν είχε χρόνο (σ.σ. να δουλέψει με τους παίκτες του). Τώρα έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Το ηθικό που έχουν τώρα είναι πολύ διαφορετικό από πριν. Κόντρα σε εμάς έδειξαν ανταγωνιστικότητα και στα τελευταία ματς δεν έχουν δεχθεί πολλά γκολ. Οκ, κόντρα στην Έβερτον δέχθηκαν δύο. Αλλά σε σχέση με τα τελευταία τέσσερα ματς νομίζω ότι ήταν σε αυτό που δυσκολεύτηκαν περισσότερο και αυτό σύνηθες πιο πριν. Πριν δεχόντουσαν πολλά γκολ και πλέον η ομάδα τους είναι ισορροπημένη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter