Μαρτίνς: «Να πάμε πιο ψηλά από πέρσι»

Μαρτίνς: «Να πάμε πιο ψηλά από πέρσι»

Εμφανώς ικανοποιημένος ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε και την πρόκριση στα νοκ άουτ ματς του Europa League δήλωσε:
Για το πού οφείλεται η νίκη στο τέλος: «Επηρέασαν οι αλλαγές την έκβαση του παιχνιδιού. Παίζαμε όμως απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ καλά οργανωμένος. Ήταν πολύ ανταγωνιστική. Η ομάδα μας μπήκε στο πρώτο ημίχρονο μουδιασμένη και αγχωμένη. Αυτό φαινόταν και από τον κόσμο που είχε την αγωνία του. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πιο ξεκάθαρο στόχο. Πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο, τον είχαμε πιέσει στα 50 μέτρα, η Φενέρ δεν βγήκε καθόλου στο δεύτερο μισό. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι και σήμερα ζήσαμε μία ακόμη μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό».

Για το αν φοβήθηκε: «Το ματς με την Άιντραχτ μπορεί να χάσαμε στο τέλος, αλλά δεν το αξίζαμε. Ημασταν ανώτεροι. Σήμερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Καταφέραμε να σκοράρουμε στο τέλος, ήμασταν πολύ πιο ήρεμοι και οργανωμένοι. Γενικότερα η ομάδα μας βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο. Έχουμε ένα καταπληκτικό σύνολο παικτών για Ελλάδα και Ευρώπη. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με ανωτερότητα τους αντιπάλους μας και έτσι θα συνεχίσουμε».
Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακος να πάει μακριά στο Γιουρόπα: «Θα παλέψουμε για να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα γίνει. Εχουμε ελπίδες για την 1η θέση. Αυτό που θα δουλέψουμε είναι να ξεπεράσουμε αυτό που καταφέραμε την περασμένη χρονιά. Είμαστε σε πολύ καλή φάση, περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά είμαστε καλά τώρα. Κάνουμε ποιοτικά παιχνίδια. Είμαστε ήρεμοι. Η ομάδα δουλεύει πολύ καθημερινά. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και σε αγωνιστικό είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter