Μαρτίνς: «Νίκη αφιερωμένη στα θύματα της θύρας 7»

Μαρτίνς: «Νίκη αφιερωμένη στα θύματα της θύρας 7»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ (3-0) στα θύματα της Θύρας 7 ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:

Για το ματς: «Φυσικά είναι αφιερωμένη η νίκη σε αυτούς πάντα είναι στην οικογένειά μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μας. Βάλαμε δύο γκολ και μπήκαμε πολύ δυνατά με ένταση, βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως θα γίνουμε καλύτεροι και σήμερα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ».

Για τον Παπασταθόπουλο: «Η ποιότητα του Σωκράτη είναι γνωστή. Είχαμε προγραμματίσει να του δώσουμε χρόνο ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει στον αγωνιστικό ρυθμό του».

Για τους Ανδρούτσο, Ρέαμπτσιουκ και Μπρούμα: «Είναι καλά ο Ανδρούτσος και ο Ρέαμπτσιουκ παίζουν πολύ καλά και είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω πως ο Μπρούμα δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά θα περιμένουμε τις εξετάσεις».

Σωκράτης: «Χαρούμενος που γύρισα»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της καριέρας του, μετά το ντεμπούτο του: «Μου είχε λείψει η Ελλάδα, είναι πολλά τα χρόνια που έλειπα. Είμαι χαρούμενος με τη μεγάλη καριέρα που έκανα και που τη συνεχίζω τώρα εδώ. Όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Θέλω να δείξω ότι είμαι σημαντικός. Έρχονται δύσκολα ματς, αλλά γι’ αυτό ήρθα. Καθρέπτης είναι το γήπεδο. Ήρθα για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να δώσω αυτό που έχω την ικανότητα να κάνω».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter