Μαρτίνς: «Ο αγωνιστικός χώρος έμοιαζε με πίστα πατινάζ»

Μαρτίνς: «Ο αγωνιστικός χώρος έμοιαζε με πίστα πατινάζ»

Στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τον οποίο θεώρησε και βασικό υπεύθυνο για το κακό θέαμα στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1).

«Ένα παιχνίδι μοιρασμένο. Στο πρώτο ημίχρονο κακό το επίπεδο και για τις δύο ομάδες. Αυτό οφείλεται στον αγωνιστικό χώρο. Δεν επέτρεπε στους παίκτες να παίξουν. Έμοιαζε με πίστα πατινάζ. Υπήρχαν φάουλ και διακοπές, γενικότερα οι παίκτες δεν είχαν σταθερότητα, γλιστρούσαν συνεχώς και νομίζω ότι κανένας δεν θα ήθελε να παίξει σε αυτό το τερέν. Ήταν επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα. Τα πράγματα βελτιώθηκαν στο β’ μέρος, έγιναν κάποιες φάσεις, ο ρυθμός βελτιώθηκε. Η ΑΕΚ έκανε φάσεις μόνο από στατικές φάσεις. Έγιναν φάσεις από εμάς, υπήρχε βελτίωση… Σε γενικές γραμμές όμως το παιχνίδι ήταν κακό λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το παιχνίδι ήταν λιγότερο κλειστό στο δεύτερο μέρος, στο πρώτο μέρος οι ομάδες κοιτούσαν να αμυνθούν και λιγότερο να δημιουργήσουν. Επαιξε ρόλο στο β’ μέρος η είσοδος των Φορτούνη και Καμαρά και οι ομάδες αγωνίστηκαν για να δημιουργήσουν».

Επέμεινε, ωστόσο να κάνει αναφορά στον αγωνιστικό χώρο λέγοντας: «Στο β’ μέρος προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα λάθη μας, αλλά και οι δύο ομάδες έκαναν λάθη λόγω του τερέν. Ηταν ακατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος και έκαναν συνεχώς όλοι λάθη, τόσο εμείς, όσο και οι παίκτες της ΑΕΚ».

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο 50χρονος κόουτς είπε: «Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό έως το τέλος. Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται, ο Άρης κάνει αξιόλογο πρωτάθλημα και νομίζω ότι έως το τέλος θα έχουμε αξιόλογα παιχνίδια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter