Μάρτινς: «Ο διαιτητής ήταν σαν να έχει καταστρώσει… πλάνο υπέρ του Παναθηναϊκού»

Μάρτινς: «Ο διαιτητής ήταν σαν να έχει καταστρώσει… πλάνο υπέρ του Παναθηναϊκού»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς «χρέωσε» στον διαιτητή Σλάβκο Βίντσιτς την γκέλα της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0).

«Δείξαμε περισσότερη θέληση. Είχαμε καλύτερη εικόνα και περισσότερες ευκαιρίες. Γενικότερα ήταν πολύ άσχημο για ένα ντέρμπι από τον διαιτητή να υπάρχουν τόσες διακοπές στο παιχνίδι», είπε ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος πρόσθεσε: «Ο διαιτητής ήταν σαν να έχει καταστρώσει αυτή την τακτική για να ευνοήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Έδωσε μόλις τρία λεπτά καθυστέρηση, άργησε να βγάλει κάρτες και υπήρχαν συνέχεια διακοπές. Δεν γίνεται να παιχτεί έτσι ποδόσφαιρο».

Και ο Μαρτίνς κατέληξε: «Ξέρετε πως πάντα προσπαθώ να είμαι προσεκτικός στις δηλώσεις μου, όμως αυτό που βίωσα σήμερα από πλευράς διαιτητή δεν αντέχεται. Πραγματικά είναι κάτι που λυπόμαστε. Όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο η ομάδα που έδειξε πως παίζει για να νικήσει ήταν ο Ολυμπιακός. Το αποτέλεσμα οφείλεται και στην αξία του αντιπάλου μας που ανέκοψε τις επιθέσεις μας, όμως όταν ένα παιχνίδι διακόπτεται και διακόπτεται συνέχεια, δεν γίνεται να παιχτεί».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πλευρά του, είπε: «Είναι σίγουρα θετικός ο βαθμός που πήραμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, αν αναλογιστούμε ότι είχαμε χάσει τα δύο προηγούμενα ματς, αλλά μπορούσαμε και έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα

Δεν είχαμε ανασταλτικά προβλήματα, αλλά η ομάδα είχε «θέματα» με την κατοχή της μπάλας που δεν μας επέτρεψε να κάνουμε ποιοτικές επιθέσεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter