Μαρτίνς: Θα προκριθούμε σίγουρα στο Europa League

Μαρτίνς: Θα προκριθούμε σίγουρα στο Europa League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο Τετάρτη (11/12, 22.00, Cosmote Sports) τον Ερυθρό Αστέρα στην αυλαία των ομίλων του Champions League και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για αυτόν καθώς μόνο με νίκη με οποιοδήποτε σκορ θα πάρει την τρίτη θέση στον 2ο όμιλο και θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους «32» του Europa League τον ερχόμενο Φεβρουάριο…

Στη σημερινή (10/12) συνέντευξη Τύπου, ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση της ομάδας του και ξεκαθάρισε ότι κανείς στην ομάδα σκέφτεται ενδεχόμενο αποκλεισμού.

Για τις διαφορές του αυριανού αγώνα με το πρώτο ματς στο Βελιγράδι ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: «Ο χαρακτήρας είναι τελείως διαφορετικός. Είναι τελικός για εμάς. Είμαστε καταδικασμένοι να νικήσουμε για να περάσουμε. Το πρώτο ματς δεν είχε τόσο καθοριστικό χαρακτήρα. Αύριο θα δούμε ωραίο θέαμα ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Να είμαστε εμείς η ομάδα που θα νικήσει. Είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε την καλύτερή μας απόδοση».

Για την επιστροφή Μπενζιά μετά από καιρό στην αποστολή είπε: «Ο λόγος που ο Μπενζιά έμεινε εκτός, ήταν ότι υπήρχαν άλλοι παίκτες που μας έδωσαν καλύτερες εγγυήσεις. Ο Μπενζιά είχε μικροενοχλήσεις με τραυματισμό και άλλες περιπέτειες με την υγεία του. Είχαμε όμως παίκτες έτοιμους, όπως ο Βαλμπουενά, ο Καμαρά, ο Μπουχαλάκης και ο Γκιγιέρμε. Εδώ και δέκα μέρες προπονείται κανονικά και είναι τώρα διαθέσιμος».

Για τα όπλα του Ολυμπιακού στο αυριανό ματς: «Πρέπει να μην παρασυρθούμε όταν θα είμαστε καλύτεροι, αλλά και όταν δεν θα είμαστε καλύτεροι. Να έχουμε έλεγχο, να είμαστε επιθετικοί από το πρώτο λεπτό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Πρέπει να προσέξουμε τις αντεπιθέσεις για να ξανακερδίσουμε τη μπάλα όταν τη χάνουμε».

Για το αν επηρεάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αρνητικά. Όλοι ανυπομονούν για το αυριανό ματς, έχουν φιλοδοξία να συνεχίσουν στην Ευρώπη. Μόνο καλό θα κάνει η πρόκριση στην ομάδα μας. Η ομάδα μας είναι συνηθισμένη να δίνει τελικούς. Έχει ήδη δώσει αρκετούς φέτος. Έχουμε συνηθίσει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία. Γνωρίζουμε την υποχρέωση που έχουμε για την ομάδα και για τον κόσμο μας. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η ομάδα έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να προκριθεί. Το έχουμε αποδείξει, με εξαίρεση τον αγώνα με τη Μπάγερν στο Μόναχο. Ήταν λεπτομέρειες που μας στοίχισαν. Είμαστε πολύ καλοί στην Ευρώπη και το εισπράττουμε καθημερινά μιλώντας με τον κόσμο, που μας λέει πόσα καιρό είχε να δει έτσι την ομάδα στην Ευρώπη. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε μετά την καλή πορεία μέχρι σήμερα».

Τέλος για την απουσία του Βαλμπουενά, τόνισε: «Εχουμε λύσεις. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να είμαστε καλοί ακόμα και χωρίς αυτόν»

Αβραάμ: «Στις λεπτομέρειες θα κριθούν όλα»

Από την πλευρά του, ο Aβραάμ Παπαδόπουλος υποστήριξε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια και για εμένα και για την ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Στόχος είναι να νικήσουμε για να περάσουμε στους «32» του Europa League. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Να αντιληφθούμε όλοι ότι πρόκειται για σημαντικό και μεγάλο ματς. Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και με ομαδική δουλειά θα κατακτήσουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι παίζουν δύο «αδελφά» σωματεία τουλάχιστον σε επίπεδο οπαδών δήλωσε: «Είναι κάτι ευχάριστο που το ζήσαμε και στο πρώτο ματς. Είναι πρωτόγνωρο. Εμείς στο γήπεδο θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Να είμαστε πειθαρχημένοι και τελικά η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση. Δεν θα μας επηρεάσει η παρουσία των οπαδών στην εξέδρα».

Για τον πρόσφατο τραυματισμό του είπε: «Είχα ένα μικρό πρόβλημα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να είμαι στη διάθεση του προπονητή μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter