Μαρτίνς: «Θέλω να δω περισσότερη προσωπικότητα»

Μαρτίνς: «Θέλω να δω περισσότερη προσωπικότητα»

O Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν αύριο κόντρα στην Ομόνοια (Τρίτη, 29/9, 22.00) τον καλύτερο εαυτό τους και να προκριθούν για ακόμα μια φορά στους ομίλους του Champions League, έχοντας μάλιστα σύμμαχο τους τη νίκη τους με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εφησυχάσουμε στο σκορ του πρώτου αγώνα. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά μας. Θα παίξουμε όπως παίζουμε πάντα με τον χαρακτήρα μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα παίξουμε για τη νίκη όπως παίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα υποτιμήσουμε την Ομόνοια γιατί είναι μία ομάδα που έχει δυνατότητες» είπε ο Πέδρο Μαρτίνς και πρόσθεσε:

«Αυτό που θέλω να δω ίδιο είναι το αποτέλεσμα, διότι σημαίνει ότι θα είμαστε στους ομίλους. Θέλω να δω περισσότερη προσωπικότητα. Έχουμε περάσει έναν δύσκολο τελευταίο μήνα κάτι που βλέπουμε και σε άλλες ομάδες όπως η Μάντσεστερ, η Λίβερπουλ, η Γουλβς. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση της φυσικής κατάστασης, βελτίωση του ρυθμού.

Είδαμε κάποια πράγματα να βελτιώνονται στο τελευταίο μας παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και σίγουρα θέλουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Μίλησα για τη Μάντσεστερ Σίτι γιατί είναι σε μία φάση όπως εμείς γιατί ξεκίνησε χωρίς προετοιμασία και αργά τα παιχνίδια. Σας το ανέφερα αυτό για να καταλάβετε πόσο σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι λόγω της κατάστασης».

Βαλμπουενά: «Δώρο γενεθλίων»

Από την πλευρά του ο Ματιέ Βαλμπουενά που είχε γενέθλια σήμερα (28/9), δήλωσε: «Δε περιμένω κάτι το ιδιαίτερο. Είναι αλήθεια ότι έχω τα γενέθλια μου, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στους ομίλους. Αυτό θέλουν όλοι στο σύλλογο. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το κλειδί του αγώνα είμαστε εμείς, να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας παρόλο που έχουμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι. Όπως είδαμε στο πρώτο παιχνίδι η Ομόνοια μπορεί να μας απειλήσει και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Είναι ομάδα που μπορεί να μας κάνει ευκαιρίες. Εμείς δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter