Μαρτίνς: «Πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Μαρτίνς: «Πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ από τη Ντιναμό Κιέβου και ο Πορτογάλος προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς, στις δηλώσεις του στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως «προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα».

«Σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται στα δυο ματς παίζει ρόλο ποια ομάδα θα είναι περισσότερο αποτελεσματική. Έγιναν δυο ισορροπημένα παιχνίδια και το κλειδί για την πρόκριση ήταν η αποτελεσματικότητα. Στην έδρα μας είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0 ή το 3-1 αλλά τελικά δεχθήκαμε γκολ που έπαιξε σημαντικό ρόλο», υποστήριξε ο Μαρτίνς, ο οποίος πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ματς ο αντίπαλος μας στη μοναδική ευκαιρία που είχε στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε, ενώ εμείς είχαμε τρεις καλές φάσεις και δεν τα καταφέραμε. Ήταν δυο ισορροπημένα ματς που κρίθηκαν στην αποτελεσματικότητα».

Στο ερώτημα «αν αισθάνεστε πως δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα στην επόμενη φάση», ο 49χρονος προπονητής απάντησε λέγοντας ότι «όχι,

γιατί η πιο καλή ομάδα είναι αυτή που εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες και που τις κάνει γκολ. Εμείς αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε».

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει πάντως παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του, παρά τον αποκλεισμό:

«Σε αυτή τη διαδρομή είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που παρόλο που είχε ποιότητα μπορούσαμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Θέλαμε να περάσουμε και το είχαμε συζητήσει πως μπορούσαμε να το κάνουμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε πράξη τον στόχο μας.Αυτό που έχω να τονίσω είναι πως οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά τους».

Ο Ντάνιελ Ποντένσε από την πλευρά του στάθηκε και στα σφυρίγματα του διαιτητή: «Το κλειδί του αγώνα ήταν να μη δεχθούμε γκολ και στη συνέχεια να σκοράρουμε. Δεν καταφέραμε τίποτα, ενώ παίξαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και με τον διαιτητή να δίνει όλες τις φάσεις υπέρ της Ντιναμό. Αυτά έκριναν το παιχνίδι».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter