Μαρτίνς: «Περιμέναμε περισσότερα από παίκτες που έχουν παιχνίδια»

Μαρτίνς: «Περιμέναμε περισσότερα από παίκτες που έχουν παιχνίδια»

Ικανοποιημένος από τη νίκη όχι όμως και από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα εμφανίστηκε μετά το ματς ο Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε τόνισε:

«Όπως έχουμε ξαναπεί, έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν έχουν ρυθμό. Σήμερα έπαιξαν 6-7 διαφορετικοί. Για άλλους ήταν το πρώτο ματς, άλλοι βρέθηκαν σε κακή μέρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, περιμέναμε περισσότερα από κάποιους που δεν τους λείπουν παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές, επιμείναμε, είχαμε άλλη εικόνα.

Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα. Πιέσαμε πιο ψηλά, βάλαμε τα γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να σημειώσουμε άλλα δύο. Βοήθησε ότι παίξαμε με δύο επιθετικούς».

Για την εμφάνιση των Ντρέγκερ – Βινάγκρε είπε: «Ο Ντρέγκερ πήγε καλά, ήταν σε καλό επίπεδο. Ο Βινάγκρε μπορεί να δείξει περισσότερα από αυτά που έδειξε σήμερα. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές και να ξεκουράσουμε τους παίκτες. Πλησιάζει το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές. Το είχαμε μελετήσει και το γνωρίζαμε το ρίσκο».

Για τον Πέπε: «Δεν είναι μόνο ο Πέπε, είναι όλοι οι παίκτες. Όλοι οι παίκτες είναι ισάξιοι και είναι πάντα μέσα στις επιλογές μας για να δώσουν τη λύση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter