Μαρτίνς: «Πολλοί παίκτες εκτός με Νέφτσι, πάμε μόνο για τη νίκη»

Μαρτίνς: «Πολλοί παίκτες εκτός με Νέφτσι, πάμε μόνο για τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετές απουσίες ενόψει της αυριανής ρεβάνς με τη Νέφτσι Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει μόνο για τη νίκη με στόχο την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος προπονητής:

-Ποιους παίκτες δεν υπολογίζει για τη ρεβάνς, σε τι κατάσταση είναι οι Σωκράτης και Μπουχαλάκης και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής;

«Έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι. Λείπουν ο Κρίστινσον, ο Ρέαμπτσιουκ, ο Καμαρά, ο Ντρέγκερ, ο Σωκράτης, ο Μπουχαλάκης. Όμως έχουμε αυτοπεποίθηση και πάμε για την πρόκριση. Πάμε στο Αζερμπαϊτζάν όχι για την ισοπαλία αλλά για τη νίκη και έχουμε τη σιγουριά ότι θα τα καταφέρουμε».

-Για το ποιο είναι το μυστικό των επιτυχιών στα προκριματικά για τον Ολυμπιακό;

«Τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα. Είναι πολύ δύσκολα γιατί κρίνονται στις λεπτομέρειες. Είναι παιχνίδια που χρειάζονται ιδιαίτερη διαχείριση. Μυστικά δεν υπάρχουν. Μόνο ότι η ομάδα πρέπει να είναι προετοιμασμένη από όλες τις απόψεις. Εκτός αυτού θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και εφόσον είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος γι’ αυτά τα νοκ-άουτ παιχνίδια συνήθως καταφέρνεις να πετύχεις τον στόχο σου που είναι η πρόκριση».

-Για το γεγονός ότι δίνει ευκαιρίες σε παίκτες και για το αν το αυριανό ματς είναι μια πρόκληση για τον ίδιο λόγω και των δυσκολιών και των απουσιών;

«Είναι αλήθεια πως μου αρέσει να δίνω λύσεις. Προβλήματα υπάρχουν μπορεί να έχουμε πολλές απουσίες, όμως ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε δυσκολία. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στον Ολυμπιακό το αξίζουν.

Έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και είτε είναι νέοι είτε παλιότεροι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα. Έχουμε μεγάλη υποχρέωση για τον σύλλογο για να πάρουμε την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και έχει τους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν τις λύσεις».

-Για την κατάσταση του γηπέδου στο Αζερμπαϊτζάν;

«Έχω πληροφορηθεί για την κατάσταση του γηπέδου στο Αζερμπαϊτζάν».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter