Μαρτίνς: «Σοβαροί και στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ»

Μαρτίνς: «Σοβαροί και στη ρεβάνς με την Κράσνονταρ»

«Θα παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα σαν να ήταν το πρώτο παιχνίδι 0-0». Με αυτά τα λόγια ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το στίγμα της αυριανής (27/8) μάχης του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ στη Ρωσία.

Πρόκειται για τη ρεβάνς του θριαμβευτικού 4-0 των «ερυθρολεύκων» στο πρώτο παιχνίδι που τους φέρνει με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

«Αυτό το ματς δεν έχει να κάνει με τους προπονητές και το παρελθόν. Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κράσνονταρ. Είναι πλεονέκτημα για εμάς το σκορ, αλλά θα παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπως κάναμε και στο πρώτο ματς. Εμείς πρέπει να παίξουμε σαν να ήταν το πρώτο παιχνίδι στο 0-0».

Αν το σκορ του πρώτου αγώνα μπορεί να χαλαρώσει τους παίκτες του: «Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναπαυτούν οι ποδοσφαιριστές στους. Πρόκειται για το πρεστίζ στους ομάδας και να δώσουμε περηφάνια στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χαλαρώσουν οι παίκτες. Όλοι θα τα δώσουν όλα και θα κάνουν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι και προσεκτικό. Δεν θα αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να χαθεί. Όλοι οι παίκτες ξέρουν ποια ομάδα εκπροσωπούν και θα κάνουν τα πάντα για να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Αν περιμένει την Κράσνονταρ διαφορετική: «Η Κράσνονταρ έχει αποδείξει ότι οι αλλαγές που κάνει δεν αλλάζουν το επίπεδο της ομάδας. Ό,τι και να αλλάξει παραμένει επικίνδυνη και δυνατή. Περιμένουμε αύριο τη πιο δυνατή εκδοχή της ομάδας. Όποια αλλαγή κι αν κάνει παραμένει το ίδιο επικίνδυνη και δυνατή».

Αν περίμενε τόσο μεγάλο σκορ στο πρώτο ματς: «Η αλήθεια είναι ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η κατάσταση ήταν πολύ ισορροπημένη. Διαχειριστήκαμε το παιχνίδι με πολύ έξυπνο τρόπο και εκμεταλλευτήκαμε τις φάσεις που χρειάστηκαν για να κάνουμε τη διαφορά. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του, όμως, ο αγώνας ήταν πολύ ισορροπημένος».

Ο Σεμέδο

Από την πλευρά του ο Ρούμπεν Σεμέδο στη σημερινή (26/8) συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο κανείς δεν μπορεί να κάνει όνειρα. Μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος και ευγνώμων στον προπονητή και τον Ολυμπιακό που έχω αυτή την ευκαιρία. Έχω δουλέψει πολύ για να είμαι εδώ. Αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία να μιλάμε για τον Ρούμπεν, αλλά για τον Ολυμπιακό και τον στόχο που είναι κοντά να πετύχει. Πιστεύω ότι στο επίπεδο που βρισκόμαστε όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δεν σκεφτόμουν ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίζαμε. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι όπως κάναμε και στην έδρα μας».

Οσο για το μηδέν μέχρι σήμερα του Ολυμπιακού στην άμυνα και την συνεργασία του με τον Μεριά, είπε: «Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός μία ομάδα να μη δέχεται γκολ σε τόσα παιχνίδια. Σου δίνει μεγάλη χαρά και δύναμη για να συνεχίσεις να παίζεις. Όσον αφορά στον Μεριά είναι πολύ καλή η συνεργασία που έχουμε γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, όπως και όλοι όσοι είναι στη διάθεση του προπονητή»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter