Μαρτίνς: «Τιμωρηθήκαμε για το λάθος μας στο πρώτο πέναλτι»

Μαρτίνς: «Τιμωρηθήκαμε για το λάθος μας στο πρώτο πέναλτι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Μαρσέιγ στάθηκε κυρίως στο λάθος που έχει γίνει στη φάση του πρώτου πέναλτι από τον Σισέ και θεωρεί ότι αυτό ήταν που έφερε τον Ολυμπιακό σε δύσκολη θέση.

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν κινδυνεύσαμε, γενικότερα η Μαρσέιγ μας απείλησε μόνο με τα δύο σουτ του πέναλτι. Στη συνέχεια κάναμε το πέναλτι που δεν μπορείς να κάνει τέτοια λάθη γιατί μπορείς να τιμωρηθείς όπως και έγινε. Όλα είναι ανοιχτά στην υπόθεση πρόκριση. Εξαρτάται από εμάς, όλα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε τιμωρηθεί κυρίως για το λάθος που έγινε στο πρώτο πέναλτι από τη δική μας πλευρά. Θα δουλέψει στη συνέχεια γιατί όλα είναι ανοιχτά. Θέλω να σχολιάσω το γεγονός ότι φάσεις που ήταν κίτρινες κάρτες δεν δόθηκε τίποτα, ενώ σε εμάς με το παραμικρό δόθηκαν κίτρινες κάρτες. Επίσης είναι πολύ άσχημο σε αυτή τη διοργάνωση να μην υπάρχουν μπάλες και αυτό κάνει κακό στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στη συνέχεια τόνισε: «Πρέπει να αναγνωρίσω το γεγονός ότι από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι το δεύτερο γκολ δεν ήμασταν δημιουργικοί. Από το δεύτερο γκολ γίναμε δημιουργικοί, αλλά από εκείνο το σημείο έγιναν πολλές διακοπές στον αγώνα και από αποφάσεις του διαιτητή. Είμαστε λυπημένοι γιατί ένα παιχνίδι που ήταν καλά δουλεμένο για εμάς δεν πήγε έτσι όπως το θέλαμε και δυστυχώς θα πρέπει να λύσουμε το θέμα της πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική».

Όσον αφορά στον αγώνα με την Πόρτο την τελευταία αγωνιστική είπε: «Όλα εξαρτώνται από εμάς. Εξαρτιόμαστε μόνο από τον εαυτό μας. Είναι ένας τελικός και φυσικά θα τα δώσουμε όλα γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Ο Ραφίνια

Eμφανώς εκνευρισμένος ο Ραφίνια μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ, για το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος του και με το οποίο ο Ολυμπιακός έχασε από την γαλλική ομάδα, δήλωσε:

«Παίξαμε καλά, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, όμως είμαι σίγουρος πως η απόφαση του διαιτητή στο δεύτερο πέναλτι είναι λάθος. Είμαι σίγουρος πως είμαι έξω από την περιοχή, τέτοια λάθη με τόσες κάμερες δεν μπορούν να γίνονται. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα και είμαι πολύ στεναχωρημένος που τέτοια λάθη άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού».

Από την πλευρά του ο Μαντί Καμαρά δήλωσε: «Στο πρώτο μέρος είμασταν πολύ καλοί αλλά στο δεύτερο χαλαρώσαμε λίγο και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Όμως οι αποφάσεις του διαιτητή μας κόστισαν τη νίκη. Αυτές καθώς και οι συνεχείς διακοπές με φάουλ μας εκνεύρισαν και δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter