Μαρτίνς: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει» – Μεταξάς: «Το καλύτερο μας παιχνίδι»

Μαρτίνς: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει» – Μεταξάς: «Το καλύτερο μας παιχνίδι»

Εμφανώς απογοητευμένος ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, με το αποτέλεσμα της ομάδας του στα Γιάννενα δήλωσε μετά το ματς:
Για το γκολ του ΠΑΣ: «Ήταν πραγματικά μία πετυχημένη στημένη εκτέλεση από τον ΠΑΣ. Ήταν η μοναδική καλή τους στιγμή και θα πρέπει να τσεκάρουμε, αν έγινε χέρι στη φάση του γκολ. Νομίζω ότι δεν μας απείλησε ο ΠΑΣ, αλλά ήταν πολύ αποτελεσματικός και σκόραρε».

Για το ρεκόρ του, όπου έφθασε τα 209 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού ξεπερνώντας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ήθελα να νικήσουμε, δεν είμαι ικανοποιημένος. Ήθελα να συνδυάσω αυτή την ημέρα με νίκη. Λέω ξανά ότι το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες μας. Η 1η αγωνιστική και αυτό το παιχνίδι είναι απόδειξη ότι δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι για να συνεχίσουν την προσπάθεια».

“Το καλύτερο μας παιχνίδι”

Ο Ηρακλής Μεταξάς από τη πλευρά του είχε κάθε λόγο να χαμογελά μετά το 1-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το χειροκρότημα του κόσμου: «Χειροκροτούν γιατί είδαν ένα καλό παιχνίδι. Ήταν με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι μας. Δουλέψαμε καλά με όλους τους παίκτες, συνεχόμενες ημέρες. Πολλά από αυτά που δοκιμάσαμε τα είδαμε στο γήπεδο. Ανεβήκαμε σε πρέσινγκ. Και με τη μπάλα αλλάξαμε πλευρές. Απλώς μας έλειπε η τελική πάσα. Δεν χρειαζόταν να τρέξουμε πολύ, αλλά να έχουμε μία καλή πάσα».

Για τη συγκομιδή βαθμών: «Δεν σκέφτομαι τους βαθμούς όταν μπαίνουμε στο παιχνίδι. Σκέφτομαι τι προπόνηση κάναμε και τι θέλω να δω για να είμαι ευχαριστημένος”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter