Μαρτίνς: «Υποφέραμε από την ΑΕΚ αλλά ευτυχώς νικήσαμε»

Μαρτίνς: «Υποφέραμε από την ΑΕΚ αλλά ευτυχώς νικήσαμε»

O Πέδρο Μαρτίνς δεν κρύφτηκε πίσω από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και είπε τα πράγματα με το όνομα τους, καθώς παραδέχτηκε ότι η ομάδα του υπέφερε από τον «δικέφαλο» αλλά κατάφερε και πήρε τη νίκη.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αρκετά περίπλοκο. Πήραμε τη νίκη που θέλαμε, αλλά δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε. Μας άσκησε πίεση η ΑΕΚ, μας έλειπε η ενέργεια και η αποτελεσματικότητα. Κάναμε φάσεις και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει νωρίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μας πίεσε πολύ και επιτρέψαμε να μας απειλεί. Έτσι αντί να έχουμε σκοράρει νωρίτερα υποφέραμε και τα κατεβάσματα της ΑΕΚ την έκαναν επικίνδυνη και ήμασταν σε ευάλωτη κατάσταση. Το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει. Ευτυχώς καταφέραμε να σκοράρουμε εμείς» δήλωσεο Πορτογάλος τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (17/2) κόντρα στην Αταλάντα, για το Europa League: «Το σημερινό αποτέλεσμα μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει του πρώτου αγώνα και μας κάνει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας. Θέλαμε τη νίκη σήμερα. Δυσκολευτήκαμε πολύ από την ΑΕΚ γιατί έχει παίκτες όπως ο Ανσαριφάρντ, ο Γκαρσία και ο Άμραμπατ που μας δυσκόλεψαν πολύ».

Τέλος για το αν ήταν καθοριστικός στο ντέρμπι ο Βαλμπουενά, δήλωσε: «Ο Ματιέ είναι εξπέρ στις στημένες φάσεις. Ξέραμε ότι μπορεί να βοηθήσει ανεξαρτήτου της απόστασης που έπρεπε να διανύσει. Ξέραμε ότι είναι καλός και βοηθάει πάντα στο σκοράρισμα στις στημένες φάσεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter