Μαρτυρία εγκλωβισμένου επί 9 ώρες στην Αττική οδό: «Κινδύνευσα επανειλημμένα με το αυτοκίνητο» (Photos)

Μαρτυρία εγκλωβισμένου επί 9 ώρες στην Αττική οδό: «Κινδύνευσα επανειλημμένα με το αυτοκίνητο» (Photos)

Την απελπιστική κατάσταση την οποία αντιμετώπισε εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίδα» που έπληξε την Αττική και δημιούργησε μεγάλα προβλήματα με οδηγούς να εγκλωβίζονται επί ώρες στα αυτοκίνητα τους, αλλά και της ανεπάρκειας της κυβέρνησης Μητσοτάκη να λάβει όπως φάνηκε τα απαραίτητα μέτρα, περιγράφει στο Documentonews.gr, ο δικηγόρος Γιάγκος Λαμπίρης.

Όπως αναφέρει, βρέθηκε εγκλωβισμένος στην Αττική οδό επί 9 περίπου ώρες, και συγκεκριμένα από τις 13:30 έως και τις 21:45, με λιγοστή μπαταρία στο κινητό, όταν τελικά τελικά αποφάσισε με δική του ευθύνη και την βοήθεια ομάδας εθελοντών, όπως τονίζει, να φύγει από το σημείο όπου βρισκόταν και να κατευθυνθεί προς το κέντρο της Αθήνας.

«Κινδύνευσα επανειλημμένα με το αυτοκίνητο για να αποφύγω ατύχημα με όχημα η πεζούς, οι οποίοι εκινούντο εντός Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Πατησίων με κίνδυνο να τους κτυπήσω» σημειώνει και συνεχίζει «Είπα το ΠΑΤΕΡ ΥΜΩΝ πολλές φορές μέχρι να φθάσω στο γραφείο και να μείνω τελικά σε ξενοδοχείο στα Πατήσια».

Μάλιστα, όπως αναφέρει προσπάθησε να βοηθήσει οδηγούς με γυναίκες και παιδιά αλλά δεν κατάφερε να τους πείσει να τον ακολουθήσουν.

«Αυτό που έγινε δεν υπάρχει πουθενά στο κόσμο» καταλήγει ο δικηγόρος Γιάγκος Λαμπίρης.

Ακολουθούν φωτογραφίες από χθες στο σημείο όπου βρισκόταν 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter