Μας απειλούν με lockdown και ανοίγουν την όρεξη στους «ημετέρους», στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Μας απειλούν με lockdown και ανοίγουν την όρεξη στους «ημετέρους», στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Η πανδημία της μάσας. Ξανατρώνε… κλινικάρχες, καναλάρχες, κουμπάροι, υποψήφιοι και κομματάρχες. Ποιοι φρενάρουν το εμβόλιο

Καρδίτσα τέλος! Αποστολή του Documento

Απόλυτη καταστροφή στην παραγωγή και την οικονομία με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών και νεκρά ζώα βυθισμένα στη λάσπη αποκαλύπτει η αυτοψία της εφημερίδας μας σε χωριά και πόλεις του νομού

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο Αρτέμης Σώρρας στο Μαξίμου

Ο Ι.Σ.Καριώτης αναζητεί στο λεξικό ευγενή συνώνυμα του «πολιτικού απατεώνα»

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ! Τα θύματα μιλάνε: «Κατάλαβα ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μας σκοτώσει»

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Διερευνητικές εν μέσω διεθνών πιέσεων

Στον δρόμο των εθνικών υποχωρήσεων ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ Ενας ελέφαντας στο δωμάτιο του Τσίπρα

«ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ» Σε βέρτιγκο η κυβέρνηση

AΝΑΔΡΟΜΙΚΑ Συνταγματική εκτροπή σε βάρος των συνταξιούχων

ΜΟΡΙΑ «Στα καμπ πεθαίνουν σαν κομμάτι κρέας»

ΗΠΑ Εκλογικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Τραμπ

COVID-19 Χτύπησε σκληρά… μπαρ και εστιατόρια

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Σε νέα στενωπό οι Παλαιστίνιοι

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απ΄τα σαλόνια στα αλώνια. Ιστορικές ομάδες που βολοδέρνουν σε μικρές κατηγορίες

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Σοφία Σακοράφα, Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Tο docville

«Τώρα είναι πιο εύκολο να εντοπίσεις τους ηλίθιους. Δεν φορούν μάσκες», λέει ο Μάρτιν Ζακ, frontman των Tiger Lillies, στην Έμυ Ντούρου στη συνέντευξη που της έδωσε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ τους «Covid-19» και το επερχόμενο live τους (θα μεταδοθεί διαδικτυακά) στο Tiki Bar (1/10) όπου θα παρουσιάσουν τραγούδια επηρεασμένα από το ρεμπέτικο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας συζητά με την Ηλέκτρα Ζαργάνη για όσα συμβαίνουν στον χώρο του πολιτισμού σε σχέση με τα κυβερνητικά μέτρα για τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο Παναγιώτης Φρούντζος και ο Θανάσης Καραμπάτσος γράφουν για την ιστορία των λήσταρχων Ρεντζαίων όπως ξεδιπλώνεται μέσα από την αφήγηση του απογόνου τους Χρήστου Ευθυμίου και του συγγραφέα Τάσου Θεοφίλου.

Ο Λουκάς Κατσίκας, καλλιτεχνικός διευθυντής του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και ο Κωστής Θεοδοσόπουλος, υπεύθυνος προγράμματος του φεστιβάλ, μιλούν στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για τις φετινές άκρως επεισοδιακές Νύχτες Πρεμιέρας.

Η πρώην υπουργός πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά γράφει για τη γνωριμία της με τη Ροσάνα Ροσάντα, την εμβληματική μορφή της ιταλικής Αριστεράς, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη βάναυση δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το τραγούδι «Τρομαγμένο μου» τη μουσική του οποίου έγραψε ο φίλος του, Γιώργος Καλογερόπουλος. Η Αφροδίτη Ερμίδη συζήτησε μαζί του για τη φιλία του με τον Ζακ και για το τραγούδι, το οποίο ερμηνεύει η Άννα Βίσση.

Η Μαρίνα Αγγελάκη γράφει για τον Χαμόδρακα, το θρυλικό εστιατόριο θαλασσινών στην ακτή της Καλαμαριάς, το οποίο πήρε το όνομά του από τον δημιουργό του, μια εμβληματική προσωπικότητα που άφησε εκεί το έντονο αποτύπωμά της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter