«Μας έκαψε ένα πουλί» – Το νέο αιχμηρό βίντεο του Θανάση Μιχαηλίδη

«Μας έκαψε ένα πουλί» – Το νέο αιχμηρό βίντεο του Θανάση Μιχαηλίδη

Την επικαιρότητα με τον δικό του αιχμηρό τρόπο σχολιάζει ο Θανάσης Μιχαηλίδης σε ένα ακόμα συναρπαστικό βίντεο με τις φωτιά που ξέσπασε σε Βούλα -Γλυφάδα εξαιτίας ενός… πουλιού να είναι από τα βασικά θέματα ενώ στο στόχαστρό του μπαίνει επίσης το σκάνδαλο Novartis και η μίζα του Ανδρέα Λοβέρδου. Ο  Θανάσης Μιχαηλίδης αναφέρεται και στην πρεμιέρα που έκανε αυτή τη βδομάδα το Documento TV.

«Μας έκαψε ένα ΠΟΥΛΙ…μετά τον φοίνικα της επταετίας, ένας Κότσυφας της ”τριετίας” Μητσοτάκη έκαψε την ανατολική Αττική… η αχρηστία σε όλο της το μεγαλείο… ποτιστήρια στις φωτιές, ”ΑΙΑΣ” στις πορείες διαμαρτυρίας.. Το κράτος σβήνει ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΛΟΒΕΡΔΟ, οπότε θα σωθούμε αν βαφτίσουμε τις φωτιές με το όνομα του κάθε εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο NOVARTIS…
Ο Ανδρουλάκης τίμησε τον ΛΟΒΕΡΔΟ δόξα και τιμή για την τιμιότητά του, ο ”πρωθυπουργός” γίνεται ΜΑΔΟΥΡΑΚΗΣ, οι ΤΟΥΡΚΟΙ ξεσαλώνουν κι ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ!!!!
Η μεγάλη χαρά της εβδομάδας, το DOCUMENTO TV!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΆΜΠΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ . ΜΠΡΑΒΟ σ’αυτούς που τονίζουν κι αναδεικνύουν στον ελληνικό λαό το ΤΨΡΜ!!!»

Δείτε το βίντεο

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter