Μάσιμο Καρέρα: «Θέλαμε πάση θυσία τη πρόκριση»

Μάσιμο Καρέρα: «Θέλαμε πάση θυσία τη πρόκριση»

Ανακουφισμένος από την πρόκριση της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League, ο Μάσιμο Καρέρα στάθηκε στα στοιχεία που χρειάζονται βελτίωση, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ, αλλά και σε πιθανές μεταγραφικές κινήσεις.

«Έτσι περιμέναμε το παιχνίδι. Πάρα πολύ σκληρό και δυνατό, ενώ υπήρχε κι ο παράγοντας της βροχής. Ήταν ένα ματς που μπήκαμε κάπως καθυστερημένα. Αλλα στη συνέχεια δώσαμε τη δική μας νότα και τα καταφέραμε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό. Στο 32ο λεπτό είχαμε την καλύτερη ευκαιρία να σκοράρουμε με τον Λιβάγια. Το παλέψαμε, παίξαμε με δύναμη και δείξαμε πως θέλαμε τη νίκη πάση θυσία», σχολίασε αρχικά ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε:

«Είχαμε στιγμές, όπου σε επίπεδο κατοχής, ήμασταν πάρα πολύ αποτελεσματικοί. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ωστόσο, πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός πως πέφτουμε σε όλες τις φάσεις, δεν τα παρατούσαμε. Κυρίως πρέπει να βελτιωθούμε στην ανάπτυξη. Να κυκλοφορούμε την μπάλα πιο γρήγορα. Όταν το κάνουμε είμαστε επικίνδυνοι. Όταν δε το κάνουμε είμαστε ευάλωτοι».

Για τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ είπε: «Θα έχουμε καιρό για τη Βόλφσμπουργκ. Εγώ σκέφτομαι τον αγώνα πρωταθλήματος αυτή την στιγμή».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές μέχρι τις 5 Οκτωβρίου: «Ο σύλλογος γνωρίζει πού και τι πρέπει να επέμβει. Αν κάνουμε κάποια κίνηση, είναι καλοδεχούμενη. Διαφορετικά θα μείνουμε όπως είμαστε».

«Κάναμε ο,τι έπρεπε»

Από την πλευρά του, ο σκόρερ της Ενωσης Νέλσον Ολιβέιρα δήλωσε: «Νομίζω πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και λογω του αγωνιστικού χώρου. Νομίζω πως η ομάδα της Σεντ Γκάλεν είναι πιο συνηθισμένη σε τέτοιες συνθήκες. Στην Ελλάδα σπάνια έχω παίξει με βροχή. Η αντίπαλό μας είχε ποιότητα, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε, να κερδίσουμε».

Για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος: «Τα πρώτα 30 λεπτά δεν ήταν μόνο ο αγωνιστικός χώρος. Ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά. Αλλά στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τους χώρους στην πλάτη του αντιπάλου, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Το σημαντικό δεν ήταν να παίξουμε καλά, αλλά να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ: «Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό που ξέρουμε πως η Βόλφσμπουργκ είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, μία ομάδα με υψηλή δυναμικότητα στο γερμανικό πρωτάθλημα. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter