Μάσκα… υποκρισίας από Κ. Καραμανλή: “Τηρείστε τις αποστάσεις” συμβουλεύει τους επιβάτες-“σαρδέλες”

Μάσκα… υποκρισίας από Κ. Καραμανλή: “Τηρείστε τις αποστάσεις” συμβουλεύει τους επιβάτες-“σαρδέλες”

Φωτογραφία του φορώντας μάσκα μπροστά από το Κέντρο Συντονισμού του Μετρό ανάρτησε στο Facebook ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής, προτρέποντας του πολίτες να μην αγνοούν τη χρήση της μάσκας στα μέσα μεταφοράς.

«Έχουμε ευθύνη να προστατεύουμε τον εαυτό μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας. Φοράμε μάσκα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας, πλένουμε τα χέρια μας και σε περίπτωση ανησυχίας επικοινωνούμε με τον ιατρό μας ή με το 1135. Μετακινούμαστε. Με υπευθυνότητα. Μένουμε ασφαλείς» έγραψε ο κ. Καραμανλής στην ανάρτησή του.

Ωστόσο καμιά… ανάρτηση για τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και ανταλλακτικά που δεν επιτρέπουν την εκτέλεση ούτε των –ήδη μειωμένων– δρομολογίων. Εκτιμάται μάλιστα ότι το μεταφορικό έργο των ΟΣΥ είναι μειωμένο κατά 35%-37% τα τελευταία πέντε χρόνια. Η συντήρηση των οχημάτων, που εξυπηρετούν περίπου 400 εκατ. μετακινήσεις στην Αθήνα σε ετήσια βάση, καθίσταται σχεδόν αδύνατη, καθώς ούτε τα ανταλλακτικά υπάρχουν ούτε οι τεχνικοί επαρκούν. Οσο περνά ο καιρός, μάλιστα, πολλαπλασιάζονται τα περιστατικά βλαβών στα λεωφορεία, τα οποία παθαίνουν ακόμα και εκρήξεις εν κινήσει. 

Για όλα αυτά που έχουν αποτελέσει ρεπορτάζ ακόμα και φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης, τι προτίθεται να κάνει ο υπουργός; 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter