Master Chef – Ο καθένας με τον πόνο του και άλλοι το χαβά τους!

Master Chef – Ο καθένας με τον πόνο του και άλλοι το χαβά τους!

Αφού ακούσαμε τη μουσική από την καρότσα του φορτηγού με πέρασμα από το Μέγαρο Μαξίμου, τώρα θα φάμε ή μάλλον θα φάνε και εμείς θα βλέπουμε!

Βέβαια, ισχύει το «φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο», αλλά αυτό ισχύει πάντα ως κανόνας σε πολλές περιπτώσεις, χωρίς να εξαιρείται η άρνηση των ευρωομολόγων, απλά για να τρώνε κάποιοι περισσότερο από τους άλλους. 

Μαθαίνουμε μέσω του Twitter πως σήμερα θα εμφανιστούν δύο πρόσωπα «έκπληξη» στο επεισόδιο του Master Chef που γυρίστηκε βέβαια πριν ξεσπάσει η πανδημία για να είμαστε δίκαιοι.

Πρόκειται για τους αντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά και Μαργκρέτ Βεστάγκερ, που θα λειτουργήσουν ως κριτές σε μια ακόμη δοκιμασία των διαγωνιζομένων που έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι παίκτες θα πρέπει να φτιάξουν τις δημιουργίες τους χρησιμοποιώντας προϊόντα από τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ η συμμετοχή των Αντιπροέδρων αποτελεί μέρος της επικοινωνιακής καμπάνιας της ΕΕ για την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία.

Κανένα πρόβλημα, αλλά με τη διάσταση μεταξύ Βορρά και Νότου, καλύτερα θα ήταν αντί για ωραιοποίηση πολιτικών, μια κοινή και πραγματικά ευρωπαϊκή πολιτική σεβόμενη τον άνθρωπο, με τον πολίτη στο κέντρο και όχι απλά την εικόνα…

Αλλά το «μαγείρεμα» και οι «δοκιμές» ήταν πάντα μέσα στο πρόγραμμα της Ε.Ε., δυστυχώς! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter