Ματβέεβ: «Ετοιμοι για το θαύμα όλοι στην Κράσνονταρ»!

Ματβέεβ: «Ετοιμοι για το θαύμα όλοι στην Κράσνονταρ»!

Ο προπονητής της Κράσνονταρ Σεργκέι Ματβέεφ, στη σημερινή (26/8) συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορη απέναντι στους «ερυθρόλευκους» παρά το βαριά ήττα του πρώτου αγώνα και δηλωσε πως όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι για το θαύμα.

«Το πιο σημαντικό για μας είναι να δείξουμε το πρόσωπο μιας ομάδας που δεν είναι αδιάφορη και θα δώσει όλες τις δυνάμεις της. Αν αυτό συμβεί, όλα είναι πιθανά. Θα χρειαστούμε τύχη, αλλά και τη βοήθεια του κόσμου μας για να προσπαθήσουμε», τόνισε ο Ματβέεβ και συνέχισε:

«Η τακτική μας θα είναι ξεκάθαρη στο ματς από την αρχή. Το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός να παίξει κλειστά. Δεν θα είναι εύκολο για μας να ανοίξουμε την άμυνά τους. Θα παίξουν με αντεπιθέσεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε προσεκτικοί. Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε μετά το 4-0 επιβάλλει σε μας να πάρουμε κάποια ρίσκα. Θα το κάνουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Σίγουρα θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Είδαμε πως και ο Ολυμπιακός βρήκε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος στην Αθήνα. Είμαστε έτοιμοι για το θαύμα»

Από την πλευρά του ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ δήλωσε για την αυριανή (27/8, 22.00) ρεβάνς:

«Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Έχουμε δει πολλές μεγάλες ανατροπές από ομάδες. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να μπορούμε να πούμε ότι κάναμε το παν για να κερδίσουμε». Και συνέχισε: «Μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι θα πάμε δυνατά. Στο πρώτο ματς κάναμε πολλά λάθη και βγήκαμε αλόγιστα στην επίθεση, παρότι ξέραμε πως υπάρχει και ρεβάνς. Προσωπικά δεν νιώθω πίεση. Πάντα περιμένω τις κατάλληλες ευκαιρίες σε κάθε ματς και θα είμαι έτοιμος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter