«Match point» από τον ΣΥΡΙΖΑ: Πώς κάνουν προεκλογικές εκστρατείες ΝΔ & ΠΑΣΟΚ όταν χρωστάνε ένα δισ.;

«Match point» από τον ΣΥΡΙΖΑ: Πώς κάνουν προεκλογικές εκστρατείες ΝΔ & ΠΑΣΟΚ όταν χρωστάνε ένα δισ.;

Η αλήθεια είναι -και το ξέρουν οι πάντες- πως Νέας Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε μαζί κάτι λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Μπορεί να είναι κάπου κάτι παραπάνω από 840 εκατομμύρια αλλά θα σας γελάσουμε ακριβώς. Κάποτε μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη (19.12.2011) που είχε διαγραφεί από τον Αντώνη Σαμαρά φτιάχνοντας τη Δημοκρατική Συμμαχία, είχε καταγγείλει ότι «τότε» «ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούσαν συνολικά στις τράπεζες το ιλιγγιώδες ποσό των 235 εκατομμυρίων ευρώ»!

Ναι τότε τα 235 εκατομμύρια ευρώ τα ονόμαζε «ιλιγγιώδες ποσό»!

Αλήθεια τώρα που χρωστάνε και της Μιχαλούς, κάπου ένα δισεκατομμύριο, τι μέρα είναι; Τετάρτη; Πέμπτη;

Πώς πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, τα γραφεία τους, το προσωπικό τους;

Και βεβαίως πώς κατέβηκαν στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις τη στιγμή μάλιστα που το σύνολο της κρατικής χρηματοδότησης που δικαιούνται θα πρέπει να παρακρατείται έναντι των οφειλών προς τις τράπεζες.

Εντάξει, ως κυβέρνηση η ΝΔ έχει δώσει κάπου 70 εκατομμύρια στα κανάλια, αλλά αυτός είναι άλλος λογαριασμός. Ενδεχομένως για να ευπρεπίσει το «image» της!

Και βέβαια μέσα στα κατάστιχα της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ δεν βρισκόμαστε, αλλά κάπου κάποιος γεννάει χρήματα… Δεν γίνεται αλλιώς!

Αντίθετα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως «τακτοποίησαν» και τα οικονομικά της χώρας το 2019, το κόμμα συμμετείχε στις δύο εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις και διεκπεραίωσε τις δύο εσωκομματικές διαδικασίας πανελλαδικής κλίμακας αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οικονομικές δυνατότητες και βέβαια όλα είναι διάφανα.

Λένα μάλιστα πως είναι και το μόνο κόμμα που δεν χρωστά σε Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες και όλα είναι νοικοκυρεμένα.

Και όλα αυτά τα λένε μετά τις ευαισθησίες ορισμένων Μέσων Ενημέρωσης που μιλάνε για άδεια ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πολύ ευχάριστη αυτή η ευαισθησία προς τον ΣΥΡΙΖΑ, να τους ευχαριστήσουμε, αρκεί να κάνουν και τις ίδιες επίμονες ερωτήσεις προς τα δύο άλλα κόμματα με δεδομένο πόσα χρωστάνε.

Και αν δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, ας κάνουν την ερώτηση στην Ντόρα Μπακογιάννη που φαίνεται πιο νοικοκυρεμένη!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter