Μαθήματα «δημοσιογραφίας» από τον ΣΚΑΪ για την αποφυλάκιση της Ηριάννας (Video)

Μαθήματα «δημοσιογραφίας» από τον ΣΚΑΪ για την αποφυλάκιση της Ηριάννας (Video)

Μαθήματα «δημοσιογραφίας» παρέδωσε για ακόμη φορά ο ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά με αφορμή την αποφυλάκιση της Ηριάννας και του Περικλή.

Στη διαρκή τους «αγωνία» να χτυπήσουν την κυβέρνηση, στο Φάληρο αποφάσισαν να επισημάνουν ότι το όνομα της Ηριάννας είναι «για κάποιους Έλληνες συνώνυμο της τρομοκρατικής δράσης και για άλλους της δικαστικής αδικίας», ενώ έκαναν συνεχόμενες αναφορές στην «αίσθηση» που προκάλεσε (σε ποιους άραγε;) το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter, ο οποίος έκανε λόγο για «αποκατάσταση μίας αδικίας», όπως και οι δηλώσεις ικανοποίησης του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση και της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνιας Σβίγκου.

Τα «τζιμάνια» όμως του Φαλήρου δεν έμειναν εκεί… Αποφάσισαν στο τέλος του (φυσικά ολιγόλεπτου) ρεπορτάζ να κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στα επεισόδια που είχαν προκληθεί τον Ιούλιο του 2017 στην Αθήνα όταν είχε αποφασιστεί η μη αποφυλάκιση της Ηριάννας και να προβάλλουν εικόνες κουκουλοφόρων να σπάνε βιτρίνες.

Δικαίωμά και καθήκον τους ασφαλώς να προβάλλουν τα επεισόδια. Αλλά οι πιο παρατηρητικοί τηλεθεατές θα πρόσεξαν το εξής παράξενο. Ενώ στην αρχή των πλάνων υπήρχε ο τίτλος «Επεισόδια και συγκρούσεις για την αποφυλάκιση της Ηριάννας» και η ημερομηνία των επεισοδίων (17/7/2017), όπως είναι και το σωστό, μετά ως… διά μαγείας η ημερομηνία «αποσύρθηκε» από το πλάνο.

Έτσι στην οθόνη του ο τηλεθεατής έμεινε να βλέπει επεισόδια και τον ίδιο τίτλο από κάτω δηλαδή «Επεισόδια και συγκρούσεις για την αποφυλάκιση της Ηριάννας». 

Αν ήθελαν στον ΣΚΑΪ να είναι σωστοί και άρτιοι δημοσιογραφικά (τι λέμε όμως κι εμείς τώρα…) θα έπρεπε να παίζουν τα επίμαχα πλάνα και να άλλαζαν τον τίτλο στο «Επεισόδια και συγκρούσεις για την μη αποφυλάκιση της Ηριάννας». («Τον Ιούλιο του 2017» είναι προαιρετικό, μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας).

Αλλά όπως λέει κι ένα διάσημο ρητό «Ποτέ μην αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μία ωραία ιστορία»…

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση σας…

Μπορείτε να δείτε την “δημοσιογραφία” του ΣΚΑΪ σε όλο της το μεγαλείο προς το τέλος του βίντεο που ακολουθεί

https://www.facebook.com/left.gr/videos/1998697793481826/

Τα… έσπασε ο ΣΚΑΪ για την αθωωτική απόφαση για Ηριάννα και Περικλή

Τα… έσπασε ο ΣΚΑΪ για την αθωωτική απόφαση για Ηριάννα και Περικλή

Gepostet von left.gr am Donnerstag, 28. Juni 2018

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter