Ματσάρα στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – Αστέρας 2-2

Ματσάρα στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ – Αστέρας 2-2

Σε ένα ματς διαφήμιση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 1, ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε νωρίς με 2-0 στο ΟΑΚΑ, αλλά η ΑΕΚ με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Νταμιάν Σιμάνσκι ισοφάρισε σε 2-2 και απέφυγε τα χειρότερα.

Οι Αρκάδες μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο είχαν πετύχει δύο γκολ. Στο 6’ απείλησαν με τον Καστάνο και στο 16’ άνοιξαν το σκορ. Ο Μουνάφο σούταρε, η μπάλα κατέληξε στην Φερνάντεθ, ο οποίος πλάσαρε ανενόχλητος τον Αθανασιάδη και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του!

Στο επόμενο λεπτό ο Φερνάντεθ βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ενωσης, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Το 0-2 έγινε στο 18’ με κεφαλιά του Σουάρεθ.

Η ΑΕΚ μετά το 30’ έδειξε σημάδια… ζωής και μείωσε το σκορ στο 40’. Ο Τάνκοβιτς πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Σιμάνσκι, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-2).

Στο επόμενο λεπτό ο Φερνάντεθ βρέθηκε και πάλι τετ α τετ με τον Αθανασιάδη, όμως δεν μπόρεσε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ.

Στο 44’ οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση όταν ο Σιμάνσκι με σουτ «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και πίεζε για την ισοφάριση. Το 2-2 έγινε στο 68’.

Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Σιμάνσκι πλάσαρε και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Η Ενωση έφτασε κοντά στην ανατροπή στο 74’. Σε μία φάση διαρκείας δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα οι Κρίστισιτς, Ανσαριφάρντ και Λάτσι!

Στο 80’ o Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ και ο Τσιφτσής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Η ΑΕΚ έχασε μοναδική ευκαιρία και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Στο 93’ ο Αλμπάνης έκανε το γύρισμα απ’ τα αριστερά, ο Σβάρνας πλάσαρε, αλλά ο Αλβάρες έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας.

O Βόσνιος διαιτητής Ιρφάν Πελίτο έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σβάρνα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Μιτάι (46’ Λόπες), Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γκαρσία, Τάνκοβιτς (65’ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (30’ Κρίστισιτς), Ανσαριφάρντ.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (84’ Ιγκλέσιας), Τιλίκα (62’ Κρέσπι), Φερνάντεθ (75’ Αλί Μπαμπά), Σίτο (75’ Ριέρα), Μπαράλες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter