Μάτζικ Τζόνσον: «Οι Pistons έκαναν GOAT τον Μάικλ Τζόρνταν»

Μάτζικ Τζόνσον: «Οι Pistons έκαναν GOAT τον Μάικλ Τζόρνταν»

O Μάτζικ Τζόνσον πιστεύει πως ο Μάικλ Τζόρνταν έγινε GOAT επειδή κατάφερε να εκθρονίσει τα “κακά παιδιά”, τους Ντιτρόιτ Πίστονς…

Οι “Bad Boys” ήταν η ομάδα που κυριάρχησαν τη διετία 1989-90, αφήνοντας τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Μπουλς εκτός τελικών στην κοινή τους πορεία στην Ανατολή. Η σκληρή άμυνα των Πίστονς ήταν αυτό που ο Μάικλ Τζόρνταν έπρεπε να ξεπεράσει σύμφωνα με τον Μάτζικ, ώστε να φτάσουν ως την κορυφή του ΝΒΑ (απέναντι στον ίδιο και τους Λέικερς το 1991) και στη συνέχεια να μπει το νερό στο αυλάκι.

“Οι Μπουλς προσπαθούσαν διαρκώς να ξεπεράσουν τους Πίστονς κι ο Αϊζάια (Τόμας) το αρνήθηκαν. Μετά όμως έγιναν η κυρίαρχη ομάδα που γνωρίσαμε”, σχολίασε ο Μάτζικ στο NBC, με αφορμή το ντοκιμαντέρ “Last Dance” που στα τελευταία του επεισόδια (3-4) καταπιάστηκε με τους Πίστονς και την τεράστια διαμάχη τους με τους “Ταύρους”:

“Οι Πίστονς χρησιμοποιούσαν πολλά “φτηνά κόλπα”. Καταλαβαίνω το λόγο που ο Μάικλ ήταν τόσο νευριασμένος μαζί τους. Το σπουδαίο όμως είναι ότι οι Πίστονς μετέτρεψαν τον Τζόρνταν σε GOAT. Ο λόγος που έγινε ο κορυφαίος όλων των εποχών ήταν ότι χρειάστηκε να ξεπεράσει το Ντιτρόιτ”.

Πηγή: Eurohoops

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter