Μαξ: Ο σκύλος που σώζει ζωές

Αυτός είναι ο Μάξ. Εκτός από πανέμορφος, είναι ικανότατος, ειδικά εκπαιδευμένος, πανέξυπνος και ο μοναδικός σκύλος – διασώστης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Εκτελεί κανονικά τις… βάρδιες του με τους άνδρες συναδέλφους του στην 6η ΕΜΑΚ Πατρών και η συμβολή του σε πολλές περιπτώσεις είναι σπουδαία!

Τελευταίο περιστατικό στο οποιο επενέβη επιτυχώς ήταν το πρωί της Δευτέρας όταν μετά από έρευνα δυο ωρών εντόπισε τον αγνοούμενο υπήκοο των Ηνωμένων Πολιτειών Aaron Wilson,ο οποίος είχε χάσει τον προσανατολισμό του.Ο ίδιος περιφερόταν τη νύχτα στην περιοχή Καλούδι του Δήμου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και μόλις αντιλήφθηκε ότι έχει αποπροσανατολιστεί επικοινώνησε με την υπηρεσία μέσω του ευρωπαικού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112.Παρ'όλα αυτά τα ίχνη του χάθηκαν από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής.

Όμως ο ΜΑΧ και η ομάδα ΚΟΕΔ της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. έκαναν για ακόμη μία φορά το θαύμα τους με την άμεση ανταπόκριση και την επιτυχή τους έρευνα!

Πηγή: Thebest.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.