«Μαχαίρια» Εμφιετζόγλου στον Κώστα Καραμανλή: Είσαι άσχετος, ψεύτης θρασύδειλος και ανίκανος

«Μαχαίρια» Εμφιετζόγλου στον Κώστα Καραμανλή: Είσαι άσχετος, ψεύτης θρασύδειλος και ανίκανος

Βγήκαν τα μαχαίρια στη δεξιά με ζητούμενο τα κονδύλια για τα δημόσια έργα με τελευταία κορύφωση μια επιστολή κόλαφο του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, προέδρου του Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής κατά του υπουργού υποδομών Κώστα Καραμανλή.

Αφορμή αναφορά του υπουργού στη Βουλή για «Καλογρίτσες της Δεξιάς» με τον Προδρομο Εμφιετζόγλου να απειλεί τώρα με μηνύσεις. (Το βίντεο από την τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή στο τέλος του άρθρου).

Μήλος της έριδος είναι η εκτέλεση του πολύπαθου κατασκευαστικού έργου Πάτρας – Πύργου (δυτικός άξονας).

Στην επιστολή του με παραλήπτες τον ίδιο τον υπουργό, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη αλλά και την αρμόδια επίτροπο στις Βρυξέλλες Margrethe Vestage, ο κ. Εμφιετζόγλου δεν μασάει τα λόγια του.

Επιτίθεται προσωπικά στον Κώστα Καραμανλή λέγοντάς του πως «δεν είναι σε θέση να σηκώσει στους ώμους του το όνομα που φέρει» και τον αποκαλεί «άσχετο, ψεύτη, θρασύδειλο και ανίκανο». Τον κατηγορεί επίσης πως ενεργεί με εμμονές. Καταγγέλλει τον υπουργό πως διαπραγματεύεται με «νταβατζήδες». Και καταλήγει σαρκαστικότατα σε κάποια παράγραφο: «Ωραίος μάγκας είσαι».

Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά του Κώστα Καραμανλή για «υπόγειες» διαπραγματεύσεις και συνεννοήσεις αλλά και «προτιμήσεις» σε ανταγωνιστές στην αγορά των κατασκευών.

Οι κατηγορίες προς τον Κώστα Καραμανλή είναι σαφείς και προφανώς καλείται να απαντήσει στις καταγγελίες του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου αφού αφορούν δημόσια έργα και την πορεία του δημοσίου χρήματος.

Ας σημειωθεί πως ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου καταλήγει στην επιστολή του με την εξής φράση: «Και βέβαια θα σε καταγγείλουμε και θα σε μηνύσουμε… […]. Υπάρχουν νόμοι κύριε και είσαι υποχρεωμένος να τους τηρείς, είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει».

Ακολουθεί η επιστολή του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που στάλθηκε στο zougla.gr

Ακολουθεί το βίντεο από την τοποθέτηση του υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή στη Βουλή για «Καλογρίτσες της Δεξιάς»

Πληροφορίες: zougla.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter