Μαχαίρωσαν τον 16χρονο αδελφό τους επειδή είναι gay

Μαχαίρωσαν τον 16χρονο αδελφό τους επειδή είναι gay

Τον 16χρονο αδερφό τους προσπάθησαν να δολοφονήσουν δύο άνδρες – 23 και 27 ετών – από την Τάμρα (αραβική πόλη του Ισραήλ). Η επίθεση έγινε έξω από ένα κατάλυμα για ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στο Τελ Αβίβ ενώ συμμετείχε και ένας ακόμη άνδρας.

Ο 16χρονος μαχαιρώθηκε στην είσοδο του καταλύματος στις 26 Ιουλίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από μια υπηρεσία διάσωσης. Πριν τη μεταφορά του, το θύμα δήλωσε στο προσωπικό ότι τα αδέρφια του ήταν αυτά που τον μαχαίρωσαν.

Τέσσερις μέρες μετά την επίθεση, τα δύο αδέρφια παραδόθηκαν στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι απειλές ξεκίνησαν όταν έμαθαν πως ο 16χρονος διατηρούσε σχέσεις με έναν άλλο άνδρα.

Τα δύο αδέρφια χτύπησαν το αγόρι μπροστά στη μητέρα τους, με γροθιές και χαστούκια μέχρι που έπεσε λιπόθυμο με αιμορραγίες και τραυματισμούς στα χείλη του. Τον έστειλαν επίσης σε ψυχολόγο και τον έκλεισαν στο σπίτι. Όταν ο 16χρονος έκανε μια καταγγελία στην αστυνομία, οι κατηγορούμενοι τον έβαλαν βίαια στο αμάξι και τον κλείδωσαν στο δωμάτιο.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο νεαρός αποφάσισε να το σκάσει με φόβο για τη ζωή του. Ταξίδεψε μέχρι το Τελ Αβίβ και έμεινε στον ξενώνα νεότητας του Beit Dror.

Όταν τα αδέρφια του τον εντόπισαν, του έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό λέγοντάς του: «Κανείς δεν ξέρει ότι ήμασταν εμείς που πυροβολήσαμε στο σπίτι του ξαδέρφου μας. Θα πυροβολήσουμε κι εσένα και κανείς δε θα μάθει τίποτα. Όπως κάναμε και με άλλους, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να σκοτώσουμε και εσένα».

Πηγή: avmag.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter