«Μάχη» για την καλύτερη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας που φεύγει

«Μάχη» για την καλύτερη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας που φεύγει

Η ψηφοφορία του Ladbible ανέδειξε τους Peaky Blinders ως την καλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της δεκαετίας που φεύγει σε λιγότερες από τριάντα ώρες.

Κρίνοντας από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ο νικητής αναδείχθηκε για μία… χούφτα -παραπάνω- ψήφους σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Στο δημόσιο poll του δημοφιλούς website στο οποίο ψήφισαν 29.210 χρήστες του Twitter, το 29% του κοινού επέλεξε τους Peaky Blinders και το Breaking Bad, ωστόσο η πρώτη παραγωγή επικράτησε με ελάχιστη διαφορά. Στην τρίτη θέση, με μία μονάδα διαφορά από την πρώτη δυάδα, αναδείχθηκε το Game of Thrones (28%), ενώ το Chernobyl κατετάγη τέταρτο, λαμβάνοντας το 14% των ψήφων.

Η άποψη του imdb.com

Για το imdb.com, την ιστοσελίδα που οι περισσότεροι επισκεπτόμαστε αρκετά συχνά για να δούμε… τι θα δούμε στον κινηματογράφο και το Netflix, η καλύτερη σειρά της δεκαετίας είναι το Game of Thrones, που συγκεντρώνει 9,3/10 όσον αφορά τη βαθμολογία, ενώ η σειρά ντοκιμαντέρ Our Planet έρχεται δεύτερη, έχοντας την ίδια βαθμολόγηση, αλλά μικρότερη δημοφιλία. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter