Μάχη για Μασούρα από Φενέρ – Τράμπζονσπορ

Μάχη για Μασούρα από Φενέρ – Τράμπζονσπορ

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιώργο Μασούρα, ενώ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 5 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να αξιώνουν για τον ποδοσφαιριστή τους 8 εκατ. ευρώ και να μην αποδέχονται την προσφορά του τουρκικού συλλόγου.

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας Τράμπζονσπορ θέλει να μπει «σφήνα» στις βλέψεις της  Φενέρ για τον Έλληνα διεθνή. Ο  πρόεδρος της πρωταθλήτριας Τουρκίας, Αχμέτ Αγαόγλου,  μίλησε στο «sportpress24» και δήλωσε ότι η ομάδα του συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Μασούρα, αλλά δύσκολα θα δώσει τα χρήματα που αξιώνουν οι πρωταθλητές Ελλάδος για τον Μασούρα.

«Προφανώς θέλουμε να πάρουμε τον ακραίο επιθετικό, Γιώργο Μασούρα, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Έχουμε ήδη παρουσιάσει την πρότασή μας, αλλά ο Ολυμπιακός ζητάει το ποσό των 8 εκατ. ευρώ κι αυτά είναι πολλά για εμάς. Αλλά δεν διακόπτουμε τις επαφές μας. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες και τις διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος. Θυμίζουμε ότι στην ομάδα της Τραπεζούντας αγωνίζονται δύο Ελληνες ο Τάσος Μπακασέτας και ο Μανώλης Σιώπης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter