Μαξίμου για Τσίπρα: «Κούρασε το θέμα»
«Η κοινωνία είναι εκεί που είναι τα προβλήματά της».

«Κούρασε το θέμα», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχετικά με τα σενάρια δημιουργίας νέου κόμματος από τον Αλέξη Τσίπρα, λίγα 24ωρα μετά την παραίτηση του πρώην πρωθυπουργού από το βουλευτικό αξίωμα.
Αρχικά, ανέφερε, σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, πως «το μόνο που έχει να κάνει η κυβέρνηση είναι να διορθώνουμε τα λάθη. Θα κριθούμε για την αποτελεσματικότητά μας» ενώ για τα σενάρια συγκρότησης νέου κόμματος από τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως «η ίδια η πολιτική ιστορία έχει δείξει ότι ανατρέπονται όταν έρχεται η ώρα των πραγματικών διλημμάτων, χωρίς να υποτιμώ τίποτα».
Παράλληλα, σημείωσε πως «η συζήτηση για τον κ. Τσίπρα έχει κουράσει, νομίζω λίγο, Κούρασε το θέμα. Όταν έρθει εκείνη η ώρα και πάρει τις αποφάσεις του ο πρώην πρωθυπουργός, εδώ είμαστε να κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση στο πεδίο» ενώ πρόσθεσε ότι «η κοινωνία είναι αλλού. Η κοινωνία είναι εκεί που είναι τα προβλήματά της». Τέλος, κατέληξε πως «είναι πιο σημαντικό να μιλάμε για τα προβλήματα της κοινωνίας και όχι για υποθετικά σενάρια».















