Μαξίμου: Ακραία επικοινωνιακά παιχνίδια της ΝΔ με τις πλάτες του Βέμπερ

Μαξίμου: Ακραία επικοινωνιακά παιχνίδια της ΝΔ με τις πλάτες του Βέμπερ

«Η ΝΔ, που ως κυβέρνηση υπέγραψε πρωτογενή πλεονάσματα 4,5% εις το διηνεκές και παρά το όργιο λιτότητας που επέβαλε στον ελληνικό λαό, δεν κατάφερε να πιάσει ούτε 0,5%, σήμερα που η κυβέρνηση έχει βγάλει τη χώρα εκτός μνημονίων, παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με τις πλάτες του ακραίου Βαυαρού πολιτικού, κ. Βέμπερ», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Μέγαρο Μαξίμου και σημειώνει:

«Του ίδιου πολιτικού, δηλαδή, στον οποίο προσέφευγε ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να μεσολαβήσει για να μην ακυρώσει η κυβέρνηση την περικοπή στις συντάξεις».

Διαβάστε επίσης: Η Γερμανία αδειάζει Βέμπερ για τα πρωτογενή πλεονάσματα

Νωρίτερα, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις Βέμπερ για τα πρωτογενή πλεονάσματα:

«Η κυβέρνηση πανικόβλητη μετά τις δηλώσεις Βέμπερ ότι η επόμενη Κομισιόν θα εξετάσει το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των πλεονασμάτων, προσπάθησε μέσω του ΑΠΕ (!) να αποσπάσει διαβεβαιώσεις από το Βερολίνο ότι η θηλιά που έχει περάσει ο κ. Τσίπρας στον ελληνικό λαό θα παραμείνει στη θέση της.

Ρωτάμε, λοιπόν, την κυβέρνηση-κουρελού: Θέλει να μειωθούν τα πρωτογενή πλεονάσματα ώστε να αναπνεύσουν η οικονομία και οι Έλληνες; Ναι ή όχι;

Μέχρι να μας απαντήσουν, ας πάψουν τουλάχιστον να λειτουργούν επί ζημία της χώρας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter