Μαξίμου: Αντί η ΝΔ να επινοεί προβλήματα στην κυβέρνηση να μαζέψει τον Άδωνι

Μαξίμου: Αντί η ΝΔ να επινοεί προβλήματα στην κυβέρνηση να μαζέψει τον Άδωνι

Με ένα non paper απάντησε η κυβέρνηση στη διαρροή της ΝΔ περί προβλημάτων στις σχέσεις Τσακαλώτου-Χουλιαράκη. Η κυβέρνηση καλεί τον κύριο Μητσοτάκη “να συμμαζέψει τον ανεκδιήγητο αντιπρόεδρο του κόμματος του”.

Αντί η ΝΔ και τα φιλικά σε αυτή διαδικτυακά Μέσα να επινοούν κάθε τόσο εσωτερικά προβλήματα στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, καλό θα ήταν να προτρέψουν τον Αρχηγό της κ. Μητσοτάκη να ακούσει τις συμβουλές ιστορικών στελεχών της συντηρητικής παράταξης, που του ζητούν εναγωνίως να συμμαζέψει τον ανεκδιήγητο αντιπρόεδρο του κύριο Γεωργιάδη.

Άλλωστε δεν είναι και μικρό το επικοινωνιακό στραπάτσο στο οποίο οδήγησε την ΝΔ η εμπνευσμένη επικοινωνιακή του στρατηγική. 

Νωρίτερα η ΝΔ είχε στείλει ένα non paper: Δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά το γεγονός ότι οι αρμόδιοι Υπουργοί Τσακαλώτος – Χουλιαράκης είναι από την περασμένη Δευτέρα εξαφανισμένοι και δεν έχουν ενημερώσει για το αν και τι ακριβώς συζητήθηκε στο Eurogroup για την Ελλάδα.

Το μόνο που γνωρίζουν οι πολίτες είναι η προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, πριν καν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Eurogroup

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter