«Πολιτικές σκοπιμότητες εσωτερικού»

Μαξίμου: Διαψεύστηκαν για τα περί «προληπτικής γραμμής στήριξης»

Για «πολιτικές σκοπιμότητες εσωτερικού» κάνουν λόγο πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, αναφορικά με τα σενάρια περί προληπτικής γραμμής στήριξης και την σημερινή διάψευση τους από τα χείλη αξιωματούχων της Κομισιόν.

Οι πηγές του Μαξίμου αναφέρουν τέλος με νόημα «τουλάχιστον από δω και στο εξής», όσοι μέχρι σήμερα επέμεναν στην αναπαραγωγή αυτών των σεναρίων θα σταματήσουν να εκτίθενται».

Πιο αναλυτικά:

«Η σημερινή διάψευση από αξιωματούχους της Κομισιόν στα σενάρια περί προληπτικής γραμμής στήριξης, επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ότι η συγκεκριμένη συζήτηση δεν αφορά τίποτα περισσότερο από πολιτικές σκοπιμότητες στο εσωτερικό, που ουδεμία σχέση έχουν με τις ανάγκες και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. Ελπίζουμε, ότι τουλάχιστον από δω και στο εξής, όσοι μέχρι σήμερα επέμεναν στην αναπαραγωγή αυτών των σεναρίων θα σταματήσουν να εκτίθενται».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.