Μαξίμου: «Επτασφράγιστο» μυστικό ο τρόπος πληρωμής του Γκρίνμπεργκ – Η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη

Μαξίμου: «Επτασφράγιστο» μυστικό ο τρόπος πληρωμής του Γκρίνμπεργκ – Η απάντηση του Παύλου Μαρινάκη

Μεγάλα ερωτηματικά έχουν προκύψει από τη (μη) απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, μετά την ερώτηση του documentonews, σχετικά με τον τρόπο πληρωμής του γνωστού επικοινωνιολόγου Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ και της μεγάλης επικοινωνιακής ομάδας που πλαισιώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μαρινάκης δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις, για τον τρόπο που πληρώνεται ένας από τους ακριβότερους επικοινωνιολόγους στον κόσμο, αποφεύγοντας κάθε αναφορά σε κάποιο συγκεκριμένο ποσό, καθώς και την πηγή του.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «είναι ένας συγκεκριμένος αριθμός συνεργατών που δικαιούται ο εκάστοτε πρωθυπουργός και μάλιστα συνολικά ο αριθμός των συνεργατών σε υπουργεία υφυπουργεία, γενικές γραμματείες έχει μειωθεί σε σχέση με προηγούμενες εποχές, παρά την αντίθετη προπαγάνδα που έχει κατά καιρούς ακουστεί».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «από εκεί και πέρα υπάρχει αντίστοιχη επικοινωνιακή ομάδα και για τη Νέα Δημοκρατία. Όλα αυτά αναρτώνται κάθε χρόνο. Από τα επίσημα στοιχεία, εννοώ τον ισολογισμό των κομμάτων. Ο κάθε συνεργάτης, είτε ανήκει στην επικοινωνιακή ομάδα του πρωθυπουργού, είτε ανήκει στην επικοινωνιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, πληρώνεται όπως προβλέπει ο νόμος με βάση τις υπηρεσίες που παρέχει. Κάποιοι προσπαθούν να βρουν και σε αυτό φαντάσματα. Γιατί ξέρετε κάποιοι θεωρούν ότι η πολιτική αποτυχία, οφείλεται στην επικοινωνία».

Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει για το ποιος και με ποιον τρόπο πληρώνει τον Γκρίνμπεργκ, ο οποίος σχεδιάζει πάνω από 5 χρόνια τον επικοινωνιακό πλαίσιο, στο οποίο κινείται ο Μητσοτάκης. Οι απαντήσεις του Μαξίμου γεννούν περισσότερα ερωτήματα.

Δείτε επίσης: Μαρινάκης: Επιβεβαίωσε ότι ο Μητσοτάκης πήγε με το ζεύγος Καρατζά στην Όαση της Σίβας – «Δεν γνωρίζω αναλυτικά όλες τις λίστες»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter